A Jóbarátok Monicájának 18 éves lánya szexi bikiniben pózolt: Coco egyre merészebb képeket posztol magáról

Courteney Cox és David Arquette kamasz lánya nem fél megmutatni tökéletes alakját.

monica-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Courteney Cox 1984-ben, húszévesen kezdett színészkedni, a nagy áttörést azonban egy évtizeddel később, az 1994-ben induló szitkom, a Jóbarátok hozta el neki. 

Ebben ő alakította a rendmániás, mégis szerethető séfet, Monica Gellert, aki a mai napig a rajongók egyik kedvenc karaktere. 

Courteney Cox 18 éves lánya, Coco

Courteney Cox 1996-ban kapta meg másik ikonikus szerepét, ő lett a törtető riporternő, Gale Weathers a Sikoly-filmekben. Ekkor ismerkedett meg a filmbéli szerelmét, Dewey-t alakító David Arquette-tel. 1999-ben házasodtak össze, 2004 júniusában pedig kislányuk született, Coco Arquett, akinek a Jóbarátok Rachel Greenje, vagyis Jennifer Aniston lett a keresztanyja. 

A páros 2010-ben jelentette be, hogy szakítottak, a válást azonban csak 2013-ban mondták ki. David Arquette-re ismét rátalált a szerelem Christina McLarty személyében, akitől 2014-ben született meg első kisfia, Charlie. 2015-ben összeházasodtak, 2017-ben pedig született egy újabb fiuk, Augustus. 

Courteney Cox és David Arquette a mai napig nagyon szeretik egymást, közeli barátok, közös gyermeküket, a most 18 éves Cocót együtt nevelték fel. A kislányból mostanra szépséges tini lett, aki 317 ezer főt számláló Instagram-oldalán gyakran posztol magáról dögös fotókat.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos és dögös Courteney Cox és David Arquette lánya!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük