A Jóbarátok Joey-ja és gyönyörű szerelme titokban szakítottak 4 év után: emiatt ment tönkre a kapcsolatuk
Matt LeBlanc szóvivője erősítette meg a szakítás hírét.

matt-leblanc-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matt LeBlanc a Jóbarátok című sorozattal vált világsztárrá még a '90-es években. A sármos színész 2003-ban nősült meg, Melissa McKnight egy kislányt szült neki, Marina 2004-ben látta meg a napvilágot. Sajnos a házasságuk tönkrement pár évvel később, ám LeBlanc nem adta fel, hogy megtalálja az igazit.

Andrea Anders színésznővel nyolc évig alkotott egy párt, ám az a kapcsolat is tönkrement. 2016-ban sodorta össze az élet a nála 17 évvel fiatalabb Aurora Mulligannel, aki a Top Gear című műsor producere volt. A Daily Mail kiderítette, már több mint egy éve nincsenek együtt.

Matt LeBlanc titokban szakított párjával

LeBlanc 2016-ban lett a Top Gear csapatának tagja, ez pedig meghozta számára a szerelmet is, Aurórával elválaszthatatlanok lettek. A nő imádta a színész humorát, rengeteget nevettek együtt, nem mellesleg összeillő párosnak tűntek. 

GettyImages-675261124
Fotó: Paul Zimmerman / Getty Images Hungary

A brit lapnak több forrás, illetve a Jóbarátok Joey-jának szóvivője is megerősítette, hogy Aurórával véget ért a szerelem.

- Több mint egy éve nincsenek már együtt - zárta rövidre.

A bennfentesek elmondása alapján 2020-ban, négy évnyi járás után mentek szét.

- Matt és Aurora kapcsolatának lejárt a szavatossága. Véget ért. Óriási szégyen ez, és Mattet különösen keményen érte a hír, ahogy ez bárkivel előfordult volna. Aurórával a Top Gear alatt szerettek egymásba, bár elég nagy volt a korkülönbség köztük, mégis nagyszerű párost alkottak - ezt már a The Sunnak mesélte egy forrás, aki a szakításuk okára is kitért.

GettyImages-1088549208
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Amikor bejelentette, hogy otthagyja a Top Gear csapatát, és más munkát vállal, ez keményen érintette őket. Matt főleg Los Angelesben tartózkodott, és sokat utazott, míg Aurora az Egyesült Királyságban dolgozott tovább - tette hozzá.

A távkapcsolat sajnos nem működött, így közös megegyezéssel a szakítás mellett döntöttek.

Sztárok, akik a szakításuk után együtt dolgoztak

Képes összeállításunkban olyan eseteket mutatunk, amikor a hírességek a szakításuk után ugyanúgy együtt dolgoztak.

Ezt is szeretjük