A Jóbarátok Monicájának lányából szép tini lett: A 17 éves Coco tehetségesen énekel
Mutatjuk, milyen szép tinédzser lett Courteney Cox egyetlen lányából.

courteney-cox-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tisztaságmánia, kiváló főzőtehetség, családcentrikusság - ezek voltak a legfőbb jellemzői a Jóbarátok imádott Monicájának. Noha azt nem tudhatjuk, az első kettő mennyire illik az őt megszemélyesítő Courteney Coxra, az utóbbit biztosan ő is elmondhatja magáról: az Instagram-oldala alapján lánya a szeme fénye.

Coco az 57 éves színésznő és annak első férje, David Arquette házasságából született 2004 júniusában. Bár szülei elváltak, a jó kapcsolat megmaradt. A legnagyobb egyetértésben nevelték fel egyetlen lányukat, akiből időközben szép és tehetséges tinédzser lett.

Courteney Cox tini lánya tehetséges énekes

A Jóbarátok egykori sztárja nem tartozik azon hírességek közé, akik mindenáron óvják gyermekeiket a reflektorfénytől. Rendszeresen posztol a lányáról, bejegyzéseiből pedig nem csak az jön le, milyen szoros a kapcsolatuk, az is egyértelmű, hogy Cocónak van jövője a popszakmában, hiszen gyönyörű énekhanggal áldotta meg az élet. Az alábbi videóban Adele egyik slágerét adja elő, miközben édesanyja zongorán kíséri.

Coco beleszületett a szórakoztatóiparba: szülei mindketten színész-producerek, ezenkívül más színművészek is vannak a családfájában. Két nagynénje szintén a szakmában dolgozik, Patricia Arquette-et a magyar közönség a Médium című sorozatból ismerheti, míg Rosanna Arquette neve a Ponyvaregényből csenghet ismerősen. Sőt a keresztanyja is híres filmcsillag, Courteney Cox az egyik legjobb barátnőjét, Jennifer Anistont kérte fel anno erre a szerepre.

Ezek után nem meglepő, hogy Coco is a szórakoztatóiparban képzeli el a jövőjét. Énekesi tehetségéből adódóan leginkább a színpad vonzza, de attól sem zárkózik el, hogy felmenői nyomdokaiba lépve, a filmezésben leljen hivatására. Édesapja 2021 márciusában a People magazinnak árulta el, mit gondol lánya terveiről.

Coco édesapjával, David Arquette-tel és annak feleségével 2019-ben egy filmes eseményen.
Coco édesapjával, David Arquette-tel és annak feleségével 2019-ben egy filmes eseményen.
Fotó: Tasia Wells / Getty Images Hungary

- Őrülten tehetséges énekes, és a színjátszáshoz is ért. Évről évre egyre komolyabban foglalkozik az énekléssel, és az előadásai is egyre kifinomultabbak. Mindezt nagyon izgalmas végignézni. Mindenben támogatjuk az édesanyjával, ha ez az, amit élete végéig szeretne csinálni, ott leszünk mellette. Ebben a szakmában a magabiztosság a kulcs, szerencsére nála ezzel nincs gond, már most nagyobb az önbizalma, mint nekem valaha!

A nagy Jóbarátok-kvíz

Te tudod, hány kilót kellett ledobnia Jennifer Anistonnak, hogy megkapja Rachel szerepét? És arra is tudod a választ, hogy Chandler és Monica miért nem jött össze már a második évadban? Ha igen, akkor ezt a kvízt neked találták ki!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük