A Jóbarátok Joey-ja és 17 évvel fiatalabb párja: Aurorával 2016 óta elválaszthatatlanok
Matt LeBlanc szíve 2016 óta foglalt.

matt-leblanc-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok című széria 1994-ben robbant be a köztudatba, a tíz évadot megélt szituációs komédiát milliók imádták világszerte, sőt a mai napig vannak újabb rajongói, köszönhetően a streamingszolgáltatóknak, hiszen manapság a Netflixen vagy az HBO Go-n is újranézhetik Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe és Joey életének kalandjait. Sőt, a Jóbarátok: újra együtt című különkiadást május 27-én mutatták be, amelyben a hat színész újra belebújhatott régi karaktereik bőrébe.

A sorozat egyik sikere a karaktereken múlt, hiszen mindnyájukkal tudtak a nézők azonosulni. Sokak nagy kedvence az örök csajozógép volt, Joey, aki óriási filmes karrierről álmodott, végül ez részben sikerült is neki, amikor bekerült az Életünk napjai című sorozatba, hogy eljátssza dr. Drake Ramorey-t. Bár az tény, hogy nem Joey volt a legélesebb eszű a csapatban, mégis neki volt a legnagyobb szíve. Matt LeBlanc tökéletesen hozta a figurát, a színészt a mai napig a nő- és ételimádó olasszal azonosítják.

Matt LeBlanc és párja

Amikor beindult a Jóbarátok, mind a hat színész karrierje felfelé ívelt, bár mindnyájuknak akadtak kisebb-nagyobb sikerei a széria alatt, azonban a 2004-es finálé után egyedül Jennifer Aniston tudott az A-listás színészek között fennmaradni. Matt LeBlanc a Joey című sorozat sztárja lett, de végül két év után elkaszálták a Jóbarátok spinoffját, az elmúlt években is főleg szituációs komédiákban láthatták a rajongók, a Sikersorozatban önmagát alakította, míg a Jóapátokban Adam Burnst játszotta. Ami a magánéletét illeti, 2016-ban talált rá a szerelem, a nála 17 évvel fiatalabb Aurora Mulligan hódította meg a szívét.

tk3s goff top gear previ 3537044
Fotó: Kgc-143 / Northfoto

A jóképű színész a Top Gear autósmagazin csapatának tagja lett 2016-ban, amikor a felkérésre igent mondott, talán ő maga sem gondolta volna, hogy ez a szerelmet is meghozza az életébe, pedig így történt. Aurora a Top Gear egyik producere volt akkoriban, végül 2018-ban elhagyta a műsort, pont ugyanabban az évben jelentették be, hogy Matt LeBlanc sem lesz a jövőben a széria sztárja. Amikor egymásba szerettek, a The Sunnak egy bennfentes elmesélte, hogy a páros sokat nevet együtt, Aurora odáig van a színész poénjaiért, egyértelműen látszik, hogy több van köztük munkakapcsolatnál.

GettyImages-675261128
Fotó: Paul Zimmerman / Getty Images Hungary

Aurora előtt Andrea Anders színésznő párja volt, vele 2005-ben jött össze a Joey című sorozat forgatásán, ám 2014-ben szakítottak. Házasságban is élt, 2002-ben vette feleségül Missy McKnight színésznőt, 2004 februárjában született meg kislányuk, Marina, de végül tönkrement a kapcsolatuk. A válásukat 2006-ban mondták ki.

Színészek, akik már nem a filmiparban dolgoznak

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárokat gyűjtöttünk össze, akik maguk mögött hagyták hollywoodi karrierjüket.

Ezt is szeretjük