Kitálaltak a Jóbarátok színésznőjéről: ilyen gonosz megjegyzést tett Lisa Kudrow az egyik tévésztárra

Lisa Kudrow ezzel a beszólásával nem lopta be magát Spencer Pratt, a The Hills sztárja szívébe.

lisa-kudrow-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lisa Kudrow-t, a Jóbarátok Phoebejét a legrosszabb embernek nevezte Spencer Pratt, a The Hills című reality tévésorozat sztárja.

A férfi a TikTokon avatta be követőit, miért mondott ilyet a színésznőre, írta meg a Page Six.

Lisa Kudrow beszólása felháborította a tévésztárt

Spencer Pratt-től megkérdezték, ki volt eddig a legborzalmasabb híresség, akivel találkozott, ekkor nevezte meg Lisát. Még Bethenny Frankel amerikai tévés is egyetértett vele, ő egy kommentben erősítette meg, hogy igaza van Spencernek, Lisa Kudrow tényleg nem olyan jó fej, mint amilyen a Jóbarátokban volt Phoebeként, a színésznő még a talk-show-jában szerepelt, és elég őrült volt vele a tapasztalata.

Spencer Pratt feleségének azt mondta Lisa Kudrow, hogyha nem hagyja el a férfit, akkor az az életébe fog kerülni.
Spencer Pratt feleségének azt mondta Lisa Kudrow, hogyha nem hagyja el a férfit, akkor az az életébe fog kerülni.
Fotó: Tibrina Hobson / Getty Images Hungary

Pratt részletesen is beavatta az embereket, mi történt közte és Kudrow között. Feleségével, Heidi Montaggal részt vettek egy exkluzív partin még 2009-ben, az eseményen hemzsegtek az A-listás sztárok. Nejével úgy érezték, hogy a többiek kinézik őket, de ezzel nem törődtek, élvezték a finom ételeket és italokat. Miközben megkóstolták a kaviárt, odasétált hozzájuk Kudrow.

- Ez egy kicsit sokkoló dolog volt, mert senki nem szólt előtte hozzánk azon a partin. (...) Ott előttem azt mondta Heidinek, hogy muszáj lenne minél gyorsabban elválnia tőlem, mert ha ezt nem teszi meg, akkor megölöm őt, hozzátette, olyanok a szemeim, mint egy sorozatgyilkosnak.

Kudrow gonosz megjegyzésére először azt hitték hirtelen, hogy csak egy vicc, esetleg valamilyen kandikamerával felvett átverős műsor részesei, de rájöttek, Kudrow tényleg komolyan gondolta, amit mondott.

- Ez volt a legbunkóbb dolog, amit valaha átéltem. Egy emberi lény sem ment még oda a nejemhez, hogy azt mondja neki, meg fogom őt ölni, mert úgy tűnök, mint egy sorozatgyilkos - tette hozzá.

GettyImages-1189302483
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A kommentelőket megosztotta a történet, többen a színésznővel értettek egyet, ugyanis Spencer volt a The Hills főgonosza, sokan nem szerették a karakterét. Többen azzal poénkodtak, hogy lehet, nem is Phoebe ment oda hozzájuk, hanem a gonosz ikertestvére, Ursula. (A Jóbarátokban Kudrow karakterének volt egy ikertestvére, aki a szöges ellentéte volt Phoebenek - a szerk.)

A stylist kitálalt a hírességekről

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, akiről negatív véleménnyel van a stylist, képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekkel voltak még rossz tapasztalatai.

Jennifer Lopezről a stylist teregette ki a szennyest: elképesztő, miket állít róla

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük