Kitálaltak a Jóbarátok színésznőjéről: ilyen gonosz megjegyzést tett Lisa Kudrow az egyik tévésztárra
Lisa Kudrow ezzel a beszólásával nem lopta be magát Spencer Pratt, a The Hills sztárja szívébe.

lisa-kudrow-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Kudrow-t, a Jóbarátok Phoebejét a legrosszabb embernek nevezte Spencer Pratt, a The Hills című reality tévésorozat sztárja.

A férfi a TikTokon avatta be követőit, miért mondott ilyet a színésznőre, írta meg a Page Six.

Lisa Kudrow beszólása felháborította a tévésztárt

Spencer Pratt-től megkérdezték, ki volt eddig a legborzalmasabb híresség, akivel találkozott, ekkor nevezte meg Lisát. Még Bethenny Frankel amerikai tévés is egyetértett vele, ő egy kommentben erősítette meg, hogy igaza van Spencernek, Lisa Kudrow tényleg nem olyan jó fej, mint amilyen a Jóbarátokban volt Phoebeként, a színésznő még a talk-show-jában szerepelt, és elég őrült volt vele a tapasztalata.

Spencer Pratt feleségének azt mondta Lisa Kudrow, hogyha nem hagyja el a férfit, akkor az az életébe fog kerülni.
Spencer Pratt feleségének azt mondta Lisa Kudrow, hogyha nem hagyja el a férfit, akkor az az életébe fog kerülni.
Fotó: Tibrina Hobson / Getty Images Hungary

Pratt részletesen is beavatta az embereket, mi történt közte és Kudrow között. Feleségével, Heidi Montaggal részt vettek egy exkluzív partin még 2009-ben, az eseményen hemzsegtek az A-listás sztárok. Nejével úgy érezték, hogy a többiek kinézik őket, de ezzel nem törődtek, élvezték a finom ételeket és italokat. Miközben megkóstolták a kaviárt, odasétált hozzájuk Kudrow.

- Ez egy kicsit sokkoló dolog volt, mert senki nem szólt előtte hozzánk azon a partin. (...) Ott előttem azt mondta Heidinek, hogy muszáj lenne minél gyorsabban elválnia tőlem, mert ha ezt nem teszi meg, akkor megölöm őt, hozzátette, olyanok a szemeim, mint egy sorozatgyilkosnak.

Kudrow gonosz megjegyzésére először azt hitték hirtelen, hogy csak egy vicc, esetleg valamilyen kandikamerával felvett átverős műsor részesei, de rájöttek, Kudrow tényleg komolyan gondolta, amit mondott.

- Ez volt a legbunkóbb dolog, amit valaha átéltem. Egy emberi lény sem ment még oda a nejemhez, hogy azt mondja neki, meg fogom őt ölni, mert úgy tűnök, mint egy sorozatgyilkos - tette hozzá.

GettyImages-1189302483
Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

A kommentelőket megosztotta a történet, többen a színésznővel értettek egyet, ugyanis Spencer volt a The Hills főgonosza, sokan nem szerették a karakterét. Többen azzal poénkodtak, hogy lehet, nem is Phoebe ment oda hozzájuk, hanem a gonosz ikertestvére, Ursula. (A Jóbarátokban Kudrow karakterének volt egy ikertestvére, aki a szöges ellentéte volt Phoebenek - a szerk.)

A stylist kitálalt a hírességekről

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, akiről negatív véleménnyel van a stylist, képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekkel voltak még rossz tapasztalatai.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük