Mariah Carey kitálalt: Jennifer Lopezzel emiatt kerültek rossz viszonyba

Mariah Carey és Jennifer Lopez viszonya szakmai okok miatt mérgesedett el.

Mariah Carey és Jennifer Lopez
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban több hírességről kiderült már, hogy nem szívelik egymást. A világ két legismertebb énekesnője, Mariah Carey és Jennifer Lopez sem nevezhető országos cimboráknak, sőt. Carey-t az elmúlt években több alkalommal kérdezték J. Lóról, de ő rendre azt válaszolja, hogy nem tudja, kicsoda.

Az ötvenéves énekesnő életrajzi könyve, a The Meaning of Mariah Carey szeptember 29-én jelent meg a tengerentúlon, a sztár végre elmagyarázta, mi okozta azt, hogy ő és kolléganője viszonya elmérgesedett.

Mariah Carey és Jennifer Lopez viszonya emiatt romlott meg

A két díva viszonyának elmérgesedésében nagy szerepet játszott Tommy Mottola zenei mogul. A férfi volt az, aki felfedezte Mariah Carey-t, majd neki köszönhetően be is futott, 1993-ban összeházasodtak, de végül 1997-ben beadták a válópert, mert a szőke sztár úgy érezte, a férfi túl irányító típus. Nemcsak a férjétől, hanem a Sony kiadótól is megszabadult. Úgy tűnik, Mottolának nem tetszett, hogy Carey otthagyta, így mindent megtett annak érdekében, hogy derékba törje karrierjét.

Mariah Carey és volt férje, Tommy Mottola.
Mariah Carey és volt férje, Tommy Mottola.
Fotó: Marion Curtis / Getty Images Hungary

2001-ben mutatták be a Glitter című musicalt, amelyben Carey volt a főszereplő, természetesen a filmzenei album a premierrel egy időben jelent meg. Ugyanebben az időszakban az akkor még feltörekvő Jennifer Lopez a Sony leszerződött énekesnője volt, és Tommy Mottola egyengette zenei karrierjét.

Mariah eredetileg úgy tervezte, hogy a Loverboy című dalához a Yellow Magic Orchestra Firecracker című számából fog részleteket felhasználni, a demó is elkészült hozzá.

- Ezt a tervemet persze a Sony producerei és kémei megneszelték. Miután meghallgatták az új dalom demóját, egyből rohantak, hogy egy új női előadóval készítsenek egy számot, akit egyébként nem ismertem - fogalmazta.

Végül a Firecracker Lopez I'm Real című dalában hallható, a szám a J. Lo névre elkeresztelt lemezre készült, ami 2001 januárjában jelent meg, míg Carey Glitter albuma szeptember 11-én, pont a World Trade Center tragédiája napján került a boltok polcaira. Az I'm Real miatt komoly újratervezésre volt szüksége, ez pedig egy elég nagy tüskét hagyott Mariah szívében.

GettyImages-2279421
Fotó: Scott Gries / Getty Images Hungary

Azt is leírta, hogy Carey eredetileg a Loverboy remixébe Ja Rule-t szánta rapperként, ám Mottola ezt is megtudta, így ezen projektjét is szabotálta. Ja Rule végül Jennifer Lopezzel kollaborált, és ironikus módon pont az I'm Real remixében működött közre.

Ennyi elég volt ahhoz, hogy Mariah végérvényesen megvesse kolléganőjét, bár furcsa módon itt inkább Tommy Mottolára kellene elsősorban mérgesnek lennie, hiszen a zeneiparban sok énekes igazából csak a hangját adja a dalhoz, de az elkészítési folyamat többi részében már más emberek dolgoznak. Nem biztos, hogy J. Lo tisztában volt vele, hogy Mottola Carey-től lopta az ötleteket.

Sztárok, akik ki nem állhatják egymást

Képes összeállításunkban olyan filmes párosokat mutatunk, akiknek szerelmeseket kellett alakítaniuk, pedig a valóságban ki nem állhatják egymást.

Leonardo DiCapriót ki nem állhatta kolléganője - A Rómeó és Júliában ezzel ment az agyára

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük