Claudia Schiffer szexi dekoltázst villantott - 48 évesen ilyen merész estélyit húzott
48 évesen is olyan dögös, akár a fiatal kolléganői.

claudia-schiffer-ezust-estelyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Claudia Schiffer ismét bebizonyította, hogy még mindig tudja, mitől döglik a légy, ugyanis a 48 éves modell egy olyan szexi estélyi ruhát húzott, hogy még a fiatalabb kolléganői is csak ámulhattak rajta.

Szexi estélyiben pózol a fotóján

A világ egyik legismertebb szupermodellje Edward Enninfullal, a Vogue főszerkesztőjével pózol az általa posztolt fotón, ami alá ezt írta: "Boldog évfordulót, Edward Enninful és British Vogue! Sok szeretettel, Claudia".

Schiffer egy testre simuló, ezüst, flitteres estélyit visel a felvételen, ami rendkívül sokat mutat a dekoltázsából - mintha csak fűzőt viselne alatta, annyira felpolcolták a kebleit. Láthatóan a fotó még azelőtt készült, hogy hivatalosan is készre jelentette volna a szépítő stáb, ugyanis a hajában még viselt néhány csatot, hogy a rendezvényre tökéletesek legyenek a hullámai.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Anniversary @edward_enninful @britishvogue Lots of love Claudia X

Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) által megosztott bejegyzés,

Ezt a ruhát már láthattuk rajta korábban, 2017 szeptemberében, a Versace gálavacsoráján, Milánóban. Akkor is fantasztikusan állt rajta, és természetesen most is káprázatosan festett benne. A rajongók nem is győzték dicsérni az Instagramon: "Egyszerűen nem öregszel, időtálló szépség vagy", "Ez aztán a merész estélyi! De jól teszed, ha van mit mutogatni, tedd is ki az ablakba. Hajra, Claudia!", "Csodaszép vagy, még mindig több van a kisujjadban, mint a mai modellecskék egész testében" - írták neki a lelkes kommentelők.

Ezt is szeretjük