Céline Dion ritkán látott ikrei már ilyen nagyok - Friss fotón Eddy és Nelson

Céline Dion három fiúgyermek büszke anyukája.

Céline Dion ikrei 9 évesek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Férje halála óta Céline Dion egyedül neveli három fiát, a 18 éves René-Charlest és az ikreket, Eddyt és Nelsont, akik 2010 októberében születtek, éppen kilenc évvel ezelőtt.

Ilyen nagyok már az ikrek

Az ikrek tegnap ünnepelhették a kilencedik születésnapjukat, a büszke édesanya pedig természetesen egy közös fotót is megosztott róluk ebből az alkalomból. A fiúk hatalmasat nőttek, mióta utoljára láthattuk őket, szinte alig lehet rájuk ismerni, úgy megnyúltak.

Édesanyjuk az alábbi képaláírással posztolta a fotót a két kis gézengúzról az Instagram-oldalán:

- Kétszer annyi nevetés és kétszer annyi szeretet. Boldog kilencedik születésnapot kívánok nektek, Nelson és Eddy! Annyira büszke vagyok rátok, fiúk. Szeretlek titeket! Anya - írta a közösségi oldalára kitett felvétel alá.

A rajongók nagyon örültek a fotónak, nem győztek gratulálni a szülinapos ikerpárnak a kép alatt: "Boldog szülinapot, fiúk! Szinte hihetetlen, hogy Eddy olyan, mint René, Nelson pedig tiszta Celine", "Micsoda jóképű srácok! Szinte most születtek, és már 9 évesek", "Két kis bajkeverő - már a szemük sem áll jól. Felkötheted a gatyád, Celine, az enyémek is épp ilyen ördögfiókák voltak" - írták a lelkes hozzászólók.

Nagyfia is ilyen helyes

Legidősebb gyermeke, René-Charles is jóképű - nézd meg, hogy néz ki az énekesnő elsőszülöttje!

Céline Dion legidősebb fiából sármos pasi lett - Friss fotókon a 18 éves René-Charles

Céline Dion legidősebb fia januárban lett 18 éves.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük