Céline Dion legidősebb fiából sármos pasi lett - Friss fotókon a 18 éves René-Charles

Céline Dion legidősebb fia januárban lett 18 éves.

Céline Dion fia 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Dionnak és 2016-ban elhunyt férjének, René Angelilnek három gyermeke született: az ikrek, Eddy és Nelson még kicsik, tavaly ősszel ünnepelték a nyolcadik születésnapjukat, ellenben legidősebb fiuk, René-Charles Angelil már kész férfi, ráadásul nagyon helyes, januárban ünnepelte 18. születésnapját.

Így néz ki Céline Dion legidősebb fia

René-Charles 2018-ban próbálkozott a zenéléssel, a SoundCloud zenemegosztó oldalra Big Tip néven töltött fel több zenét is, a legutolsó rapdalát 2018 augusztusában töltötte fel Right Now címmel. Azóta nem adott ki több számot.

A zenélés mellett nyitott a golfra is, ahogy az alábbi fotón is látható, egyik golfpartnerével kapták lencsevégre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#golf

Rene-Charles Angelil (@pavdarawsee) által megosztott bejegyzés,

Céline Dion méltán büszke René-Charles-ra, aki most bontogatja a szárnyait, 2019 januárjában a Good Morning Americában így mesélt róla:

- Ő egy átlagos tinédzser, ahogy nő, egyre több dolgot próbál ki és fedez fel, de ez így is van rendjén. Néha az ember próbálja a gyerekeit bátorítani és segíteni, viszont abban hiszek, hogy nekik kell a saját útjukat megtalálni egyedül - magyarázta.

Úgy látja, fia bármibe vágja is a fejszéjét, abban nagyon ügyes, René-Charles ennek ellenére nem látja tisztán, mivel szeretne majd a későbbiekben foglalkozni. Szerinte ez is normális jelenség, hiszen ennyi idősen sokan nem tudják még, milyen életutat válasszanak maguknak.

Így festett Céline Dion fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett az énekesnő pályakezdő korában.

Céline Dion már lánykorában is páratlan szépség volt - Ritka fotók az énekesnőről

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük