Cameron Diaz sokáig ezért nem akart gyereket: ma már egy 3 éves kislány boldog édesanyja
Cameron Diazt sosem vonzotta az anyaság, most egy hároméves kislány büszke édesanyja.

cameron-diaz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz, amikor még a karrierje csúcsán volt a '90-es és a 2000-es években, eszébe nem jutott volna, hogy gyermeket vállaljon. 

Ennek ellenére ma már egy édes kislány a szeme fénye, Raddixet férjével, Benji Maddennel nevelik.

Cameron Diaz nem akart gyereket

2014-ben az Esquire Magazine-nak még arról számolt be, hogy miért nem akar családot alapítani.

cameron-diaz-kep2
Fotó: Getty Images Hungary/Donato Sardella

- Sokkal több munka gyereket szülni, mint azt bárki hinné. Azt, hogy a sajátodon kívül legyenek olyan életek, amelyekért te vagy a felelős, ezt én nem vállaltam, és nagyban megkönnyítette a dolgomat. Egy baba egész napokat igényel, minden egyes nap, tizennyolc éven át.

Ennek ellenére azt mondta, hogy nehéz volt meghozni ezt a kemény döntést.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Szeretem megvédeni az embereket, de valahogy soha nem vonzott az anyaság. Nekem sokkal könnyebb dolgom van így. Ez nem jelenti azt, hogy az életem néha nem nehéz, csak éppen az vagyok, aki vagyok. Azon dolgozom, ami vagyok. Jelenleg azt hiszem, így felelnek meg számomra a dolgok. Sok mindent csináltam már, és nem érdekel semmi.

Bár sokáig gyerekellenes volt, az élet más sorsot tartogatott számára: 2022 júniusában a The Tonight Show-ban Jimmy Fallonnak beszélt arról, hogy ő és szerelme, Benji Madden milyen boldogok kislányuk születése óta. A gitáros és a színésznő 2015-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, a gyerkőc, Raddix Madden pedig december 30-án lesz hároméves.

cameron-diaz-kep
Fotó: Getty Images Hungary/NBC

- Ez az egész maga volt a mennyország, Jimmy. Szó szerint minden egyes nap csak nagy változások vannak, annyit változik és nő. Mindig rá kell jönnöm, hogy ő nem ugyanaz a baba, mint aki például tegnap volt. A tegnap már szó szerint elmúlt, ma pedig egy új nap következett, holnap pedig egy újabb lesz, ő pedig egy teljesen más baba.

Elárulta, hogy most már érti, mi is az az anyaság, és igyekszik kiélvezni minden egyes percét.

- Annyira nagy öröm látni ezt a növekedést és részese lenni mindennek. Ez egyszerűen elképesztő, és egyben a legjobb dolog, ami valaha is történt a férjemmel, Benjivel és velem. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk. 

Cameron Diaz és Jude Law szakítása

Cameron Diaz és Jude Law a 2006-ban debütáló Holiday film forgatásán gabalyodtak egymásba. A karácsonyi vígjátékban egyértelműen érződik, hogy a két színész között csak úgy izzott a levegő. Sokan nem is gondolnák, de a színésznő végtelenül beleszeretett kollégájába a forgatások során. Kettőjük között rövidesen szerelem alakult ki, amely nem tartott sokáig.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük