Cameron Diaz 7 éve tűnt el a reflektorfényből: kiderült, miért nem forgat újra

Cameron Diaz minden idejét a családjára szeretné fordítani.

cameron-diaz-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz uralta a '90-es és a 2000-es éveket, olyan filmekkel lopta be magát emberek milliói szívébe, mint A Maszk, a Charlie angyalai, a Keresd a nőt!, az Álljon meg a nászmenet!, a Holiday, a Míg a jackpot el nem választ vagy a Vanília égbolt. Sőt, ő szinkronizálta a Shrek-rajfilmekben Fiona hercegnőt.

2014-ben szerepelt az Annie című filmben, azóta teljesen eltűnt a reflektorfényből, bár sokan örülnének neki, ha újra visszatérne, erre nincs semmi esély, Diaz a Quarantined With Bruce rádióműsorban magyarázta el, miért.

Cameron Diaz ezért nem hajlandó újra forgatni

A 48 éves színésznő 2015-ben házasodott össze a Good Charlotte zenekar tagjával, Benji Maddennel, akivel 2020 elején jelentették be, hogy megszületett kislányuk, Raddix, a babát egy béranya hozta világra. A csöppség már 13 hónapos, a sztár érthető módon minden figyelmét neki szenteli, és eszébe nem jutna, hogy mellette forgasson.

Férjével egy kislányt nevelnek.
Férjével egy kislányt nevelnek.
Fotó: BG008/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

- Életem egyik legkiteljesedettebb szakaszát élem most meg a családommal. Ez a legfontosabb számomra, úgy érzem, ez jelent mindent. Valahogy úgy alakult az életem, hogy sokáig vártam a családalapítással, helyette annyi minden mást csináltam, hogy mostanra már semmi zavaró tényező nem maradt - mondta.

Hozzátette, nem az a típusú ember, aki makacsul azt mondja, hogy soha többé nem hajlandó valamit megtenni, azonban egyelőre nem tervezi, hogy visszatér a filmiparba.

- Valaha is fogok új filmet csinálni? Nem tervezem, de vajon fogok mégis? Nem tudom, fogalmam sincs. Talán, soha ne mondd, hogy soha! Viszont el sem tudom képzelni magam, hogy édesanyaként forgassak, főleg a gyermekem első éveiben. Egy forgatási nap akár 14-16 óráig is eltarthat, ennyi időt nem tudnék a gyerekem nélkül tölteni, képtelen lennék rá.

Cameron Diaz 2019-ben.
Cameron Diaz 2019-ben.
Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

Együttérez azokkal az anyákkal, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, mint ő, és a pici gyerkőcük mellett is muszáj visszamenniük dolgozni azért, hogy eltartsák a családjukat.

- Áldottnak érzem a helyzetem, hogy én itthon maradhatok a gyerekemmel, és az anyukájaként mellette lehetek mindig. Ez tényleg egy áldás, egy privilégium, amiért borzasztóan hálás vagyok.

Diaznak van egy vállalkozása, az Avaline, vegán borokat gyártanak, de ez a munka csak pár órát vesz el egy napjából, emellett ő is vezeti a háztartást, mos, főz, takarít. Tavaly Gwyneth Paltrownak is mesélt a visszavonulásáról, akkor elmondta, elege volt már abból, hogy folyamatosan a reflektorfényben élte az életét, az is zavarta, hogy nem maradt ideje semmire sem. Lényegében nem volt magánélete.

- Megálltam, és tényleg magamba néztem. Amikor filmet forgatsz, a tulajdonukká válsz. Hónapokon keresztül mindennap 12 óráig ott vagy, és nincs időd semmi másra. Rájöttem, hogy az életem egy részét ezeknek az embereknek a kezébe adtam át. Lényegében visszavettem tőlük a saját életem, amiért most már én vállalom a teljes felelősséget - fogalmazta akkor.

Nicole Kidman lányai ilyen szépek

Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Kidman és Keith Urban két lányát.

Nicole Kidman ritkán látott lányai ilyen szépek: friss fotókon Sunday és Faith

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük