Megszületett Bud Spencer dédunokája: édes babafotóval jelentette be a hírt az olasz legenda lánya
Bud Spencer lányunokája, Sofia édesanya lett.

bud-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bud Spencer, polgári nevén Carlo Pedersoli emberek milliói szívébe lopta be magát több évtizedes filmes munkásságával. A Terence Hill-lel való közös produkciói és a Piedone-filmek napjainkban is örök klasszikusnak számítanak, szinte nincs olyan időszak az évben, amikor ne ismételné valamelyik magyar csatorna az alkotásait.

Sajnos 2016-ban, 86 éves korában örökre elment, ám örökségét továbbviszi családja, akik a mai napig nagy szeretettel gondolnak rá. Sőt, a Pedersoli família egy újabb taggal bővült, az örömhírt Spencer lánya, Cristiana Pedersoli jelentette be Instagram-oldalán.

Megszületett Bud Spencer dédunokája

Az idén hatvanadik születésnapját ünneplő Cristiana végre nagymama lett. 1995-ben megszületett lánya, Sofia egy kisfiút hozott a világra. A piciről egy aranyos babafotót is közzétett az oldalán. Mellé ezt a szöveget írta: "Kisfiú lett! Te vagy a legnagyobb öröm, ami történhet velem! Isten hozott a világban, szerelmem." Számos rajongó gratulált a családnak.

bud-spencer-dédunoka
Fotó: Instagram/Cristiana Pedersoli

Bud Spencer és felesége három gyermeket vállaltak: Giuseppe 1961-ben, Cristiana 1962-ben, Diamante 1972-ben látta meg a napvilágot. Mindhárman családot alapítottak, a forgatókönyvíróként dolgozó Giuseppének két fia lett, Carlo Jr. és Alessandro. Diamante egy fiút nevelt fel, Sebastiano ma már színészként keresi a kenyerét. Cristiana egy fiút, Nicolót és egy lányt, Sofiát hozott a világra.

A gyönyörű Sofia évek óta párkapcsolatban élt Massimiliano Montival, akivel végül a családalapítás mellett döntöttek. Egyelőre nem árulták el, mi lett a pici neve.

A bal oldalon Cristiana Pedersoli a kislányával, a jobb oldalon pedig Sofia állapotosan látható.
A bal oldalon Cristiana Pedersoli a kislányával, a jobb oldalon pedig Sofia állapotosan látható.
Fotó: Instagram/Cristiana Pedersoli

Sofia 2021 októberében ünnepelte 26. születésnapját, így viszonylag fiatalon vált édesanyává. A lány anyja Apám, Piedone címmel írt könyvet, amelyben Sofia így emlékezett a nagyapjára:

- Önök mindannyian nagyapám kivételes, különleges oldalát ismerik, az atlétáét, a bajnokét, a színészét, én pedig egy-egy egyszerű simogatást, örömteli mosolyt őrzök magamban tőle. Mélyen ülő szeme volt, világos, mint az enyém, és a lélek mélyéig hatolt, nem azért, hogy kérdőre vonjon, és ítélkezzen, hanem, hogy derűt sugározzon, olyan erősen, amilyen erős volt a keze. Én a titokzatos voltam számára. Mindig azt mondta, hogy akárhányszor mélyen a szemembe néz, minden alkalommal a béke tengerében úszik, mert béke van a szememben, és én boldog voltam, hogy ugyanazt a felindulást élte át ilyenkor, mint amit én, ha az ő szemét fürkésztem - fogalmazta.

- Az emlékezés hatására ugyanazok az érzelmek indulnak el bennem, mint akkor, és gyakran, ha el akarom űzni a rosszkedvemet és a negatív gondolataimat, megkeresem a lelkem mélyén azokat az apró, boldogságot adó mozdulatokat és a tekintetét, amely álmodozásra késztetett - tette hozzá.

Bud Spencer és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Bud Spencer szívét annak idején.

Ezt is szeretjük