Bruce Willis 9 éves lánya ilyen szép: Mabel az édesanyja gyönyörű vonásait örökölte
Bruce Willis és Emma Heming nagyobbik lánya, ahogy nő, egyre szebb.

bruce-willis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willist a pályafutása során rengeteg filmben láthattuk kemény, ugyanakkor érző szívű férfiként, aki a családjáért mindenre képes. Nem csak az általa megformált karakterekre igaz a családcentrikusság, a színész is szerető férj és apuka, aki akkor a legboldogabb, ha szerettei körében lehet. 

Nagyon fontos neki, hogy megőrizze a békét a magánéletében, ezt jól példázza kapcsolata volt feleségével, Demi Moore-ral. 1987-től 2000-ig voltak házasok, de a mai napig barátként tekintenek egymásra, sőt a színésznő volt férje új kedvesével, Emmával is jól kijön, még a 2009-ben tartott esküvőjükön is részt vett.

Bruce Willis 9 éves lánya, Mabel

Az akciósztár és a gyönyörű modell 2007 óta alkotnak egy párt. Egy közös barátjuk révén ismerkedtek meg egymással, majd két év randevúzás után kötötték össze az életüket. Azóta a legnagyobb boldogságban nevelik két közös kislányukat, Mabelt és Evelynt. A sztárcsemeték két év korkülönbséggel jöttek a világra: Mabel 2012-ben, húga pedig 2014-ben született. Előbbi édesanyja Instagram-képei alapján rengeteget nőtt, a kilencesztendős lány friss fotói azt is elárulják, az idő előrehaladtával egyre szebb.

Bruce Willis felesége halloween után posztolt pár családi fotót, amelyben férjével és gyermekeivel együtt jelmezben láthatóak. Ezek az imádni való felvételek nem csupán azt mutatták meg, hogy a család milyen kreatív maskarákat eszelt ki, az is egyértelműen látszik rajtuk, hogy az idősebbik lányuk mennyire hasonlít az anyjára. Mabel örökölte a bájos vonásokat, a sötét hajat és Emma ragyogó mosolyát is.

emma-heming
Fotó: Instagram/Emma Heming Willis

A sztárfeleség egyébként jóban van férje előző házasságából született három, már felnőtt lányával is. Emma már a kapcsolatuk korai szakaszában ragaszkodott hozzá, hogy megismerje Rumert, Scoutot és Tallulah-t.

- Nagyon hamar megismerkedtem velük, és be kell valljam, hogy nagyon izgultam, hiszen azelőtt sosem randiztam olyan férfival, akinek már voltak gyerekei. Nagyon szerettem volna, hogy kedveljenek. Szerencsére megáldott az élet három tüneményes lánnyal, akikkel az első naptól kezdve nem is lehetne jobb a kapcsolatunk - magyarázta a W Magazine interjújában.

Demi Moore és Bruce Willis lánya fürdőruhában

Legfrissebb képein látszik is a sportba befektetett energia, hiszen a legutóbbi fürdőruhás fotóján, amit egy jachton készítettek róla, nagyon karcsú. Képes összeállításunkban megnézheted Rumer Willis fürdőruhás és bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük