Bruce Lee egyetlen unokája már 19 éves: Wren bájos nővé érett
Bruce Lee lányának, Shannon Lee-nek egy gyermeke született, ő a sztárlegenda egy szem unokája.

brucelee-getty-femina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Lee volt a 20. század egyik legnagyobb ikonja, a kínai származású harcművész, színész, rendező, producer és forgatókönyvíró legendás életművet hagyott hátra annak ellenére, hogy korán, mindössze 32 éves korában elragadta a halál

Élete szerelmétől, Linda Lee-től két gyermeke született, a szintén tragikusan fiatalon elhunyt Brandon Lee, illetve Shannon Lee, aki egyedüli élő leszármazottjaként vitte tovább örökségét. 

Bruce Lee unokája, Wren

Shannon Lee csupán négyéves volt, amikor elveszítette édesapját, Bruce Lee egy forgatáson kapott agyvérzést. 1993-ban pedig a testvére, Brandon Lee hunyt el, a mindössze 28 éves színészt egy filmfelvételen érte halálos lövés. 

A gyászoló Shannon Lee egy évvel később, 1994-ben ment férjhez szerelméhez, Anthony Ian Keaslerhez, aki átsegítette őt ezen a nehéz időszakon. Egy gyermekük született, egy kislány, aki a különleges Wren nevet kapta, ami kismadarat vagy énekesmadarat jelent. Ő 2002. december 14-én jött a világra. 

 Bár Wren édesanyja szeme fénye, mégsem posztol róla állandóan az Instagram-oldalán. Ezért is volt annyira különleges, amikor a lány 18. születésnapján kivételt tett, és kitett róla egy posztot, amiben egy kislánykori képe, valamint egy friss videója volt látható. 

“Megtisztelsz azzal, hogy az édesanyád lehetek, Wren! Fényt és szeretetet viszel magaddal mindenhova, ahova csak mész! Köszönöm, hogy megáldottad az életem” - fogalmazta akkor a lányáról.

A fiatal szépség magánéletéről nem lehet sokat tudni, ugyanis privát az Instagram-oldala, azonban az kiderült róla, hogy a Tulane Egyetem hallgatója, 2025-ben veheti majd át a diplomáját. 

Chuck Norris szívszorító gyerekkora

Chuck Norrist a világon senkinek sem kell bemutatni. Azonkívül, hogy napjainkban a mémgyárak és a viccgyártók egyik kedvenc figurája, igazi élő legenda, aki személyével megalapozta az akciófilmek és sorozatok népszerűségét. Ám az út, amely elvezette őt a csillogásig, nem volt mentes az akadályoktól. Kifejezetten sötét emlékeket őriz a gyerekkorából, amelyeket főleg az édesapjának köszönhet.

Cover: Getty Images

Ezt is szeretjük