Ez a színésznő Jackie Chan felesége: 39 éve élnek házasságban

Jackie Chan és Joan Lin Feng-jiao 1982-ben házasodtak össze.

jackie-chan-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna Jackie Chanről. A kungfufilmek koronázatlan királya a '60-as években csöppent bele a show-bizniszbe, de a '70-es években jöttek el csak az első sikerei, a 67 éves sztár napjainkban is aktívan filmezik.

Nem azon hírességek közé tartozik, aki gyakran megjelenne a családjával, sőt, óvja a magánéletét, pedig 1982 óta házasságban él.

Ő Jackie Chan felesége

Felesége, Joan Lin Feng-jiao 1953 júniusában született, a tajvani színésznő csupán 19 éves volt, amikor élete legelső filmjében szerepelt, a '70-es években nagy népszerűségnek örvendett a hazájában. Tízéves karrierje alatt több mint 70 filmben játszott. Channel 1981-ben sodorta össze az élet, egy évvel később, Los Angelesben kötötték össze az életüket. Fiuk, Jaycee 1982 decemberében született meg.

A '90-es években egy csúnya botrány robbant ki, ugyanis kiderült, hogy Channek volt egy szeretője, aki egy lányt szült neki 1999-ben, a pici az Etta nevet kapta. A színész úgy érezte, hogy felesége soha többé nem bízik meg benne, és biztosan kiadja az útját, ám végül nem így történt.

- Amikor kiderült, hogy félreléptem, és kiderült, hogy született a viszonyból egy gyerekem, a média szó szerint felrobbant. Fel akartam hívni Joant, de nem tudtam, mit mondjak, egyszerűen nem tudtam ezt megmagyarázni. Ez mégsem egy olyan hiba volt, amit egy bocsánatkéréssel elintézhet az ember - írta Jackie Chan Never Grow Up című memoárjában.

Már látta lelki szemei előtt, hogy Joan beadja a válási keresetet, ám tévedett, a nő nyugodt módon kezelte az ügyet, ami teljesen lesokkolta a sztárt, hiszen rengeteg ember képtelen megbocsátani a párjának, ha az megcsalja. Először telefonon beszéltek egymással.

Jackie Chan utoljára 2019-ben posztolt feleségéről.
Jackie Chan utoljára 2019-ben posztolt feleségéről.
Fotó: Weibo/Jackie Chan

- Nem kell ezt megmagyaráznod nekem. Nem szeretném, ha bántanád a szeretőd, vagy ő bántson bennünket. Ha rám és a fiadra van szükséged, hogy ott álljunk az oldaladon, akkor megtesszük. Tudom, hogy most borzalmasan érzed magad. Ne aggódj értem, jól vagyok. Túl fogsz lendülni ezen - idézte a könyvben felesége meglepő szavait.

Miután végeztek a beszélgetéssel, a színész elsírta magát, undorodott mindattól, amit művelt a nejével. Végül sikerült mindent megbeszélniük, és tiszta lapot kezdtek. Azóta is együtt vannak.

- Ő egy nagyon erős asszony, az élet több területén is erősebb nálam - fogalmazta Joanről.

Bruce Lee felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotott Bruce Lee és felesége.

Ezt is szeretjük