Brooke Shields és idősebbik lánya közös fotón: a 18 éves Rowan édesanyja estélyi ruhájában bálozott
Brooke Shields 1998-ban viselte a Golden Globe-on azt az estélyit, amit kölcsönadott a lányának.

brooke-shields-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields nevét 1980-ban ismerte meg az egész világ, amikor feltűnt A kék lagúna című film női főszereplőjeként. Az akkor még tinédzser színésznő és modell a '80-as évek ünnepelt sztárjává vált.

Szépségével többeket is elbűvölt, Andre Agassi teniszező párja volt a '90-es években, négy évig jártak, azután keltek egybe, 1997-ben, de végül 1999-ben tönkrement a házasságuk. A válása évében ismerte meg Chris Henchyt, akihez 2001-ben ment feleségül. Két lányuk született: Rowan 2003. május 15-én, Grier 2006. április 19-én jött a világra.

Brooke Shields és idősebbik lánya

Eszméletlen, hogy megy az idő, hiszen gyermekei közül az idősebbik idén végez a középiskolai tanulmányaival. Rowan a végzős báljára egy különleges ruhát választott, ugyanis édesanyja estélyijében ment végül szórakozni. Shields egy közös képet is kitett kettejükről az Instagramra. Le sem tagadhatná, mennyire büszke a lányára.

"Azt hittem, különleges estének számított, amikor 1998-ban Golden Globe-díjra jelöltek, és ebben a ruhában mentem a gálára, viszont semmi nem készített fel arra, hogy ugyanebben a kreációban láthatom vissza a lányomat a végzős bálján. Büszke anya vagyok!" - fogalmazott.

Shieldset 1997-ben és 1998-ban is jelölték a gálán a Szeleburdi Susan című szituációs komédiában nyújtott alakításáért, de végül egyik alkalommal sem ő vihette haza az arany glóbuszt.

Brooke Shields az 1998-as Golden Globe-gálán.
Brooke Shields az 1998-as Golden Globe-gálán.
Fotó: Frank Trapper / Getty Images Hungary

Az elmúlt években a sztár többször megjelent gyönyörű gyermekeivel nyilvános eseményeken, emellett néha az Instagramra is posztul róluk, de a TikTokra is szokott feltölteni videókat, amelyeken általában Rowan is szerepel.

Az 56 éves színésznő a Todaynek nyilatkozott arról, bizony vannak kihívások, ha az ember két tinédzser lányt nevel.

- Meglep, hogy mennyire számít számomra a jóváhagyásuk mindenben. Nem emlékszem, hogy édesanyám ugyanígy viszonyult volna hozzám, az én szememben ő egyenlő volt az Istennel. Figyelem a lányaimat, de nagyon vigyáznom kell, hogy ne legyek annyira rájuk csimpaszkodva, mert a fejemhez vágják majd, hogy utálnak, persze ezt nem szó szerint értik, de abban a pillanatban kicsúszik ez a mondat a szájukból - magyarázta.

Próbál nekik személyes szabadságot adni, ahelyett, hogy folyamatosan kontrollálná őket, szerinte ezzel a viselkedéssel inkább eltaszítaná magától a lányokat.

Cindy Crawford férje

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Cindy Crawford szívét.

Ezt is szeretjük