Roger Moore szőke Bond-lánya plasztikáztatott, de megbánta: tönkretette az arcát
Britt Ekland a plasztikai beavatkozásáról vallott.

britt-ekland-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britt Ekland svéd származású, angol színésznőt a magyarok olyan filmekből ismerhetik, mint az Öld meg Cartert!, Az Úr esztendejében, az Egymillió karátos ötlet, sőt Az aranyifjú című magyar drámában is játszott Ernyey Béla oldalán.

1974-ben Bond-lány volt Roger Moore mellett, Az aranypisztolyos férfiban Mary Goodnightot alakította. A 78 éves színésznő 2006-ban vonult vissza a színészkedéstől, közben - mint ahogy sok hollywoodi sztár - ő is alávetette magát a plasztikának, ám ezt megbánta, írta meg a The Daily Mail.

Britt Ekland élete legnagyobb hibájának tartja, hogy plasztikáztatott

Az egykori Bond-lány Párizsban jelentkezett be egy szépészeti kezelésre, amelynek köszönhetően vastagabb ajkakat csináltak neki, ám a feltöltéssel egyszer nagyon pórul járt. Az orvosa Articolt injekciózott többször belé, amit egy időben sok orvos használt ajakfeltöltésre, ám ma már kockázatosnak tartják. 

britt-ekland
Fotó: Getty Images Hungary

Ez a beavatkozás annyira fájt neki, hogy utána egy másik szakemberhez fordult, hogy távolítsa el a kollagént a szájából, a doktor viszont csak rontott a helyzetén.

- Teljesen tönkretette a külsőm és az arcom. Életem legnagyobb hibájának tartom ezt. Amikor előveszem a régi fotóim, a plasztika előtt szerintem jól néztem ki, de utána már nem - nyilatkozta.

Ez a rossz tapasztalata egy életre elvette a kedvét attól, hogy bármi mást átalakítson a testén, ettől függetlenül nem ítéli el azokat, akik a plasztika mellett döntenek.

- Mindenkinek joga van eldönteni, hogy plasztikáztat, vagy sem. Én az ötvenes éveimben tettem, de nem fontolgatom, hogy újra megműttetem magam. Már nem vágyom arra, hogy másképp nézzek ki, mint most - magyarázta.

Nemcsak a száját csináltatta meg, hanem a füleit is hátravarratta, hogy esztétikusabban nézzenek ki, akkoriban azért plasztikáztatott, mert azt gondolta, így csinosabb lesz, és könnyebben jut szerepekhez, de tévedett.

A Maharadzsa lánya színésznőjét fel sem ismernéd

Hunter Tylo is a plasztika megszállottja lett, képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a színésznő.

Ezt is szeretjük