Britney Spears miatt kellett leállítani az X-Factor forgatását: aggasztó dolgok derültek ki az énekesnőről

Britney Spears 2012-ben volt az X-Factor mentora, ám messze nem volt olyan jól, ahogy az akkoriban a tévénézőknek lejött.

Britney Spears X-Factor
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears a '90-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb énekesnője volt, ám sajnos a média egyre nagyobb nyomást helyezett rá, a paparazzók nem hagyták élni, és bármit tett, mindenért kritizálták, nem mellesleg egyre több magánéleti gondja lett, házassága kudarcba fulladt Kevin Federline-nal, miután megszületett második gyermekük. 2007-ben idegösszeroppanást kapott, ekkor még a gyermekeitől is eltiltották, végül édesapja gondnoksága alá került, a sztár azóta sem hozhat önálló döntéseket, nem kezelheti a saját pénzét, de még autót sem vezethet. A Free Britney mozgalom pont ezért jött létre, hogy a sztár végre újra szabaddá váljon, és úgy élhesse az életét, mint bármely normális ember.

Idegösszeroppanása után egy évvel visszatért a zeneiparba, valószínűleg a menedzserei nyomására tette ezt, majd olyan albumokat jelentetett meg, mint a Circus, a Femme Fatale, a Britney Jean vagy a Glory. Turnékra indult, 2011-ben például Budapesten is fellépett, emellett Las Vegasban rendszeresen tartott koncerteket. 2012-ben az amerikai X-Factor zsűritagja lett, a kívülállók számára a 2010-es évek elején úgy tűnt, az énekesnő főnixként tért vissza a szórakoztatóiparba, és minden rendben van vele, ám Louis Walsh legújabb nyilatkozata nem ezt támasztja alá.

Britney Spearsről aggasztó dolgokat állít volt kollégája

Louis Walsh tehetségkutató menedzser 2004-ben volt először a brit X-Factor mentora, több évadban is feltűnt, így végül 2012-ben, amikor Amerikában tartották a verseny válogatóit, felkérték vendégzsűriként. Walsh Britney mellett ülhetett, emlékezett vissza az Irish Independentnek adott interjújában. 

GettyImages-158294285
Fotó: Fox / Getty Images Hungary

- Két napon keresztül Britney mellett foglaltam helyet, és pár meghallgatás után mindig ki kellett mennie. Szó szerint megállították a forgatást miatta, és kikísérték a helyszínről, annyira be volt gyógyszerezve. Úgy sajnáltam őt - fogalmazta, majd így folytatta:

- Ő volt a világ legnagyobb popsztárja, erre csak ott ült mellettem fizikálisan, de mentálisan nem volt köztünk. Rengeteg gonddal küzdött. De ez sokakkal megtörténik. Nem hibáztathatjuk a zeneipart. Valószínűleg híresek akartak lenni, és miután ez sikerült nekik, hiába kaptak meg mindent, nem lettek boldogok. A hírnév nem olyan, amilyennek azt gondolták. Azt hiszem, ilyen felismerések után sokakban hatalmas üresség keletkezik, megkapják a sikert, de ez nem teszi őket boldoggá.

Louis Walsh nagyon sajnálta Britney-t, amikor együtt zsűriztek.
Louis Walsh nagyon sajnálta Britney-t, amikor együtt zsűriztek.
Fotó: Alex B. Huckle / Getty Images Hungary

Az énekesnő 2012-ben az Elle magazinnak vallotta be, hogy mentorként pánikrohamai voltak. Bár nem említette, hogy a forgatásokat is leállították miatta, ám valószínűleg ez állt akkor a háttérben. A rajongók féltik az énekesnőt, hiszen 2020-ban kérvényezte, édesapja, Jamie Spears ne legyen többet a gyámja, végül a bíróság nem Britney javára döntött.

A Free Britney mozgalom tagjai szerint Lou M. Taylor menedzser és Jamie Spears állnak a gyámság hátterében, és mindent megtesznek azért, hogy ez a rendszer fennmaradjon. Sőt, pont Jamie állította azt a '90-es években, hogy a lánya annyira gazdag lesz, hogy majd vesz neki egy hajót, ez a hírhedt elszólása jól demonstrálja azt, hogy a férfit az anyagiak motiválják elsősorban. Ezzel szemben az énekesnő szabad és független életre vágyik, szerencsére június 23-án végre a bíróság előtt is elmondhatja a saját nézőpontját.

Britney Spears fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megnőttek Britney Spears fiai.

Britney Spears ritkán látott fiai jól megnőttek: fotókon Sean és Jayden

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük