Britney Spears kígyómintás bikinije alig takart valamit: ilyen kihívó darabban mutatkozott
Britney Spears dögösnek szánt videói nem nyűgözték le a rajongókat.

britney-spears
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy azt korábban megírtuk, Britney Spears nem éppen élete legnyugalmasabb szakaszát éli. Még mindig folynak a bírósági tárgyalások édesapjával, akit 2007-ben ideg-összeroppanása után neveztek ki hivatalos gyámjául.

Az ügyben múlt hét szerdán történt előrelépés, amikor a bíróság elfogadta ügyvédei petícióját, így az énekesnő bővítheti jogi csapatát, amely elősegítheti azt, hogy elérje végső célját, miszerint saját maga kezelheti pénzügyeit. Ünneplésül újra megvillantotta szexi énjét az Instagram-oldalán, több olyan videót töltött fel, amelyben falatnyi bikiniben mutatta meg magát. 

Britney Spears bikinis videói

A fanatikus rajongói körében népszerű az az összeesküvés-elmélet, hogy az oldalt valójában nem is ő kezeli, valamint csak arra szolgál, hogy annak a látszatát keltsék, minden rendben van vele. Friss posztjai alatt sem csak dicsérő kommenteket lehet olvasni, több hozzászóló is úgy gondolja, valami nem stimmel a pop hercegnőjével, aggasztónak találják, ahogy kinéz, és a viselkedése sem nyugtatta meg őket.

Először egy kígyómintás darabban állt a kamera elé. A posztban elárulta, nem először húzta magára a lenge darabot, de annyira imádja, hogy ad neki még egy esélyt. Valamint azt is felsorolta, hogy szerinte mik a strandolás elengedhetetlen kellékei. Kalap, törülköző, napolaj, napvédő és kiskutyája nélkül meg sem közelíti a vízpartot.

A következő etapban egy divatbemutatót idézett meg az oldalán, ami szintén nem aratott osztatlan sikert. Az egyik követője azt írta, ez az eddigi legfurcsább dolog, amit az interneten látott.

Végül egy tűzpiros darabban lejtett forró táncot egykori duettpartnere, Madonna 1990-es Justify My Love című slágerére.

Énekesnők bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest bikiniben Lady Gaga, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger vagy Rita Ora.

Ezt is szeretjük