Britney Spearsről aggasztó dolgok derültek ki: ezt állította róla ügyvédje
Ügyvédje szerint Britney Spears képtelen még egy beleegyező nyilatkozatot is aláírni.

britney-spears-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears 2007-ben kapott ideg-összeroppanást, egy évvel később édesapját, James Spearst nevezték ki hivatalos gyámjának. Több mint egy évtizede a férfi dönt az énekesnő pénzügyeiről.

Pont emiatt jött létre a #FreeBritney mozgalom, a csoport tagjai úgy vélik, James és az ügyvédei meglopják az énekesnőt, és korlátozzák őt a hétköznapi dolgaiban. Még a Fehér Házhoz is benyújtottak egy petíciót, hogy vessenek véget ennek a helyzetnek, és Britney újra a kezébe vehesse az irányítást. Bár augusztusban a bíróság kimondta, hogy 2021 februárjáig az apa marad a sztár gyámja, további meghallgatásokat tartanak idén ősszel.

Britney Spearsről aggasztó dolgot állított ügyvédje

A tegnapi tárgyaláson Britney ügyvédje, Sam Ingham döbbenetes hasonlattal ábrázolta a popcsillag jelen helyzetét a bírónak, írta meg a TMZ. Egy kómában lévő beteghez hasonlította, aki még arra sem képes, hogy aláírjon egy olyan nyilatkozatot, amelyben kifejtené, hogy szeretné-e, ha az apja a jövőben is a gyámja maradna, és továbbra is együttműködne vele. Ez a téma azzal kapcsolatban jött fel, hogy James szeretné, ha lánya tovább folytatná popkarrierjét, ám az ügyvéd szerint védence ezt nem akarja. 

Bár a TMZ újságírója úgy fogalmazott, hogy a sztár jogi képviselője a kómás hasonlatot a mentális állapotára értette, ezt Spears rajongói oldala megcáfolta, ugyanis a nyilvános tárgyalás hallgatósága között ott volt néhány elszánt fanatikus is.

Ők azt állították, hogy az ügyvéd a kómás hasonlatát elsősorban jogi értelemben mondta, nem az egészségügyi állapotára utalt. Valószínűleg inkább ez az állítás áll közelebb az igazsághoz, hiszen a sztár rendszeresen posztol közösségi oldalára, a felvételeken gyakran táncra is perdül. Ennek ellenére mégis aggasztó abba belegondolni, hogy az énekesnő nem hozhat önálló döntéseket.

Britney szabadságáért többször is demonstráltak már rajongói.
Britney szabadságáért többször is demonstráltak már rajongói.
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

A rajongók remélik, hogy végül a sztár hamarosan újra irányító helyzetbe kerülhet. Közösségi oldalán gyakran írnak neki, és az állapotáról érdeklődnek. Egyesek szerint már különös, amilyen módon kezeli Instagram-oldalát. Gyakran posztol olyan képeket, amelyek szinte ugyanazok, de kirakja őket egymás után többször is. Volt olyan bejegyzése is, amelyben leírta, szívesen lenne most egy másik bolygón. Ebből többen arra következtettek egyből, biztosan így akarja jelezni rajongóinak, hogy baj van.

A #FreeBritney mozgalom hívőinek zöme abban hisz, közösségi oldalát nem is ő kezeli, hanem olyan emberek, akik el akarják hitetni a rajongókkal, hogy minden rendben van Spears háza táján. Egy másik réteg viszont nem hisz az összeesküvés-elméletekben, szerintük néhányan már betegesen belelátnak olyan dolgokat a helyzet mögé, amelyek nem is léteznek.

Így fest ma Lara Fabian

Lara Fabian volt a '90-es évek egyik imádott énekesnője. Ennyit változott az elmúlt években az ötvenéves díva.

Ezt is szeretjük