Az 52 éves Sabrina Salerno pink bikiniben pózolt: szenzációs alakja van a 80-as évek dívájának

Sabrina Salerno egy bikinis istennő.

sabrina salerno cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az olasz nők híresek különleges szépségükről, igazi temperamentumos és szenvedélyes személyiségek, akik ha belépnek valahova, egyből mindenki rájuk szegezi a tekintetét. Ez a leírás tökéletesen igaz a '80-as évek imádott, olasz énekesnőjére is, Sabrina Salernóra, aki még a Boys (Summertime Love) című slágerével vált népszerűvé. 

Sabrina Salerno bikinis fotói

Sokak emlékezetébe bevéste magát a gyönyörű Sabrina, aki a legnépszerűbb dalához készült 1987-es videóklipben is megmutatta fantasztikus alakját. Bár már 33 év eltelt a videó leforgatása óta, ennyi idő alatt szinte alig változott valamit a sztár. Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel dögösebbnél dögösebb bikinis képeket. 52 évesen is büszke az alakjára, amiért természetesen sokat is tesz, hetente legalább négyszer edz.

Képes összeállításunkban megnézheted a legdögösebb bikinis képeit, amelyekkel az idei nyár folyamán borzolta a kedélyeket.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük