Britney Spears nagyon kiakadt a húgára: nyilvánosan olvasott be Jamie Lynn-nek

Britney Spears nem rejtette véka alá az Instagramon, hogy mit gondol húga tettéről.

britney-spears-jamie-lynn-spears-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek elején aligha volt nagyobb popsztár Britney Spearsnél. Miután 1998 novemberében debütáló kislemezével, a …Baby One More Time-mal berobbant a köztudatba, világszerte hatalmas rajongótáborra tett szert.

A siker, vagyon és csillogás mögött azonban komoly problémák húzódtak. 2007-ben az énekesnő életének legnagyobb mélypontjához érkezett, idegösszeroppanást kapott, amely után édesapja, Jamie Spears felügyelete alá helyezték, vagyis innentől kezdve a mai napig nem hozhat önálló döntéseket a férfi beleegyezése nélkül.

Britney Spears ezért akadt ki a húgára

Mint, ahogy megírtuk, az énekesnő 2019-ben, miután apja egészsége megromlott, indítványt nyújtott be a bíróságra, hogy véget vessen ennek a helyzetnek, ám azt 2020-ban elutasították. 2021 júniusában újra próbálkozott, a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság virtuális meghallgatásán szívszorító vallomást tett arról, hogyan bánt vele az apja és az egész menedzsmentje.

Britney Spears édesapjával, édesanyjával, bátyjával és húgával 2003-ban.
Britney Spears édesapjával, édesanyjával, bátyjával és húgával 2003-ban.
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

Azóta több bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amelyekben leírta a véleményét azokról is, akik szó nélkül nézték végig hosszú évekig tartó szenvedését.

„Nincs annál rosszabb, amikor a hozzád legközelebb álló emberek, akik előtte nem álltak ki érted, hirtelen mindenfélét posztolnak rólad… Ennél nincsen rosszabb! Nem értem, egyáltalán, hogy mernek bármit is mondani! Segítő kezet nyújtottatok nekem, amikor szükségem lett volna rá? Felsegítettetek a padlóról? NEM! Remélem, hogy magadra ismersz, ha ezt elolvasod… És még van pofád közölni bármit is a helyzetemről, hogy jobb színben tűnj fel” – fogalmazott július 17-én.

Bár ekkor nem írta le, pontosan kire gondolt, a rajongók tudni vélték, hogy vagy húgának, Jamie Lynn-nek vagy édesanyjának címezte az üzenetet. Friss posztját látva valószínűleg előbbinek szóltak a szavai.

britney jamie lynn
Fotó: Denise Truscello / Getty Images Hungary

Spears tegnap ismét úgy döntött, hogy hangot ad véleményének a közösségi médián keresztül. Ezúttal azoknak szólt, akik kritizálták táncolós videóit. Miután leírta, hogy azért tesz közzé sok olyan jellegű tartalmat, amelyen épp különböző koreográfiákat mutat be, mert nem valószínű, hogy egyhamar színpadra fog lépni, arra is kitért, hogy húga a múltban mennyire megsértette az érzéseit.

"Egyáltalán nem tetszik, hogy a húgom feltűnik bizonyos díjátadókon, és az én dalaim átdolgozott verzióival haknizik. Az úgynevezett támogatóim így megsebeznek! Ez az egész gondnokság megölte az álmaimat…” – olvasható az oldalán.

Britney Spears fiai már ilyen nagyok

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megnőttek Britney Spears ritkán látott gyermekei, Sean Preston és Jayden.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük