Britney Spears szívszorító vallomást tett: exe, Justin Timberlake is kiállt mellette

Britney Spears megszólalt a gyámságával kapcsolatban.

britney-spears-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Spears 2008 óta gyámja Britney Spearsnek, az énekesnőt még az idegösszeomlása után helyezték édesapja felügyelete alá, azóta lényegében nem hozhat önálló döntéseket, mint bármely átlagos, felnőtt ember. Például nem ő kezeli a saját pénzét, helyette az apja, a menedzsmentje és az ügyvédei tehetik csak meg, de a vezetés, a szavazás, a házasságkötés vagy éppen a gyermekáldás is tiltólistán van. Még arra is külön engedélyt kellett kérjen felnőtt nőként, hogy randizhasson Sam Asgharival, akivel 2017 óta alkot egy párt. 

A rajongói az elmúlt években észlelték, hogy itt nagy a baj, egy külön csoport, a #FreeBritney-mozgalom is létrejött annak érdekében, hogy a popsztár újra szabaddá váljon. Mivel Jamie-nek egészségügyi problémái lettek, 2019 elején megműtötték, utána Jodi Montgomery menedzsere lett az ideiglenes gyámja. Spears végül indítványozta, hogy véget vessen ennek a helyzetnek, mert elege volt az apjából, de végül a bíróság nem az ő javára döntött 2020-ban. Június 23-án azonban végre Spears felszólalhatott a  Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság virtuális meghallgatásán, és elmondhatta saját álláspontját, írta meg a Page Six .

Britney Spears valójában boldogtalan életet él

Az idén decemberben 40. születésnapját ünneplő popcsillag szívbe markolóan fogalmazott a nehéz helyzetéről húsz percen keresztül, szerinte édesapja, a menedzsmentje és mindenki más, akinek köze volt ahhoz, hogy belekényszerítsék a gyámságba, csúnyán kihasználták őt. Bedrogozták, fogamzásgátlásra kényszerítették, emellett állandóan dolgoztatták.

Britney Spears és apja 2006-ban.
Britney Spears és apja 2006-ban.
Fotó: Chris Farina / Getty Images Hungary

- Hölgyem, az apám, a menedzsmentem és mindenki más, akinek köze van az ügyemhez, hatalmas szerepet játszottak abban, hogy megbüntessenek engem, ha ellenkeztem. Börtönben lenne a helyük. Apám imádta bántani a saját lányát, ebben százszázalékosan biztos vagyok - fogalmazta meg Brenda Penny bírónőnek.

Hazudtam, és azt mondtam az egész világnak, hogy minden rendben van velem, és boldog vagyok.

- Tagadásban éltem, sokkos állapotban voltam. Traumatizált vagyok. Nem élek boldog életet, nem tudok aludni, annyira mérges vagyok. Őrület ez a helyzet! El vagyok keseredve, minden áldott nap sírok - fogalmazta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Mélyen hiszem azt, hogy ez a gyámság egy bántalmazó kapcsolat. Az a kívánságom és az álmom, hogy ennek véget vessek. Szerintem jó munkát végeztek abban, hogy tönkretegyék az életem, így úgy érzem, hogy nyitott tárgyalásnak kellene lennie, és igenis végig kell hallgatniuk a mondanivalómat. Ami ehhez hasonló Kaliforniában, az a szexkereskedelem: ott is rákényszerítik az embert az akarata ellenére, hogy dolgozzon, minden vagyonától megfosztják, elveszik tőle a hitelkártyáját, a készpénzét, a telefonját és az útlevelét.

Elmondta, lítiumtartalmú hangulatstabilizáló drogot adtak neki 2019-ben azután, hogy egyik pillanatról a másikra lemondták a Las Vegas-i show-ját, és a próbák is megszakadtak.

- Úgy éreztem magam tőle, mintha részeg lennék. Tényleg nem tudtam magamról semmit, még anyukámmal vagy az apámmal sem tudtam beszélni, félelmetes volt.

GettyImages-945519386
Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

Szerette volna összekötni az életét párjával, Sammel, emellett babát is akartak, de megtiltották neki. Spirált helyeztettek fel neki, nehogy teherbe essen, bár szerette volna a beültetett szerkezetet eltávolíttatni a testéből, nem engedték, hogy orvoshoz menjen. Amikor még Las Vegasban lépett fel rendszeresen, a menedzsmentje hosszú órákon át dolgoztatta, és állandóan próbákon vett részt, lényegében alig pihenhetett. Akkor össze is veszett velük, és a fejükhöz vágta, hogy ő senkinek sem a rabszolgája.

 - Úgy érzem, mintha zaklattak volna, lemaradtam volna sok mindenről, és egyedül érzem magam. Csak a saját pénzemet akarom, és azt, hogy véget érjen ez az egész számomra, és végre lehetőségem legyen arra, hogy a barátom elvihessen valahova a kib**zott autójával.

A világot sokkolta a húszperces beszéde, exe, Justin Timberlake sem hagyta ezt szó nélkül, a Twitteren szólalt fel mellette.

- Amit ma láttunk, mindnyájunknak muszáj lenne Britney-t támogatni ezekben az időkben. Függetlenül a múltunktól, a jótól és a rossztól, ez most nem számít, milyen régen volt… ami vele történik, az nem helyes. Soha egyetlen nőt sem szabad korlátozni abban, hogy döntéseket hozzon a saját testével kapcsolatban - írta ki a közösségi oldalára. 

Britney Spears fiai jól megnőttek

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban Britney Spears gyermekei.

Ezt is szeretjük