Britney Spears félmeztelen képein ámulnak a rajongók: a 39 éves énekesnőt rég láttuk ennyire merésznek

Britney Spears félmeztelenül pózolt a kertjében.

britney-spears-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spearsről az elmúlt hónapokban többször írtunk, ugyanis az énekesnő legnagyobb álma az, hogy véget vessen a 2008 óta tartó gyámságának, és újra olyan szabadon dönthessen az életéről, mint bármilyen más átlagos ember.

A 39 éves énekesnő a múlt héten az Instagram-oldalán szólt be a húgának, Jamie Lynn Spearsnek, emellett mindazoknak, akik kritizálták őt. Előtte júniusban, a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság virtuális meghallgatásán számolt be arról, hogy megkeserítette az életét az apja és a menedzsmentje a gyámsága alatt. Úgy tűnik, tényleg kezd betelni nála a pohár, és egyre inkább kiáll a szabadsága mellett. A hétvégén félmeztelen képekkel lepte meg a világot.

Britney Spears félmeztelen fotói

Az énekesnő otthonának kertjében pózolt, csak egy farmersortot viselt, a melleit viszont a kezeivel eltakarta. Valószínűleg ezeket a képeket is egyfajta demonstrálásnak szánta, hiszen a meztelenség a szabadságot is szimbolizálja, de lehet, csak azért posztolta ezeket a képeket, hogy megmutassa szexi oldalát.

2
Fotó: Instagram/Britney Spears

Mind a két felvételt több mint 2 millióan lájkolták, emellett rengeteg pozitív kommentet kapott: "Úristen, a mi Britney-nk visszatért!" "Tökéletes!" "Szexi vagy" - fogalmazták.

Mások viszont azt tanácsolták neki, hogy fogja kicsit vissza magát: "Nem hiszem, hogy egy ilyesfajta felvétel segíteni fog a helyzeteden. Neked erre nincs szükséged! Mind tudjuk, hogy csodálatos és tehetséges nő vagy!" "Kérlek, Britney, állj kicsit le, különben sosem lesz vége ennek a gyámságnak!" "Tudjuk, hogy dögös vagy, de ne adj a bíróságnak támadófelületet, csak azután ünnepelj, miután nyertél" - fogalmazták.

1
Fotó: Instagram/Britney Spears

A júniusi meghallgatása után hatalmas visszhangot kapott az ügye, ám július elején a nyilvánosságra került a kaliforniai bíróság döntése, sajnos megtagadták a kérelmét, így továbbra is az édesapja a hivatalos gyámja, és ő kezeli a pénzügyeit. A sztár azonban nem hagyja annyiban, július közepén robbant annak híre, hogy ő maga választhatja ki az ügyvédét, aki a jövőben képviselni fogja.

A rajongók drukkolnak neki, hogy egyszer végleg véget ér a gyámság, ami már 13 éve tart, a 2007-es idegösszeomlása után, 2008-ban vált az apja a gyámjává, jelenleg ezt a feladatkört Jodi Montgomery menedzsere látja el. Nem kezelheti a pénzét, nem vezethet, nem házasodhat, de még gyermeket sem vállalhat. Az elmúlt években rákényszerítették a munkára, emellett többször is bedrogozták akarata ellenére.

Britney Spears fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban Britney Spears kamasz fiai.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük