Az 56 éves Elizabeth Hurley bikinifelső nélkül pózolt: a rajongóinak leesett az álla az alakjától
Elizabeth Hurley kebleit csupán egy lenge köntös takarta.

elizabeth-hurley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha lenne olyan verseny a sztárvilág női tagjai között, hogy ki rendelkezik a legdögösebb Instagram-oldallal, Elizabeth Hurley nagy eséllyel indulhatna. Szinte minden képén szexi ruhákban vagy sokat sejtető szettekben pózol.

Elizabeth Hurley szexi bikinis fotói

Fürdőruhában is sokszor láthatjuk, ami nem véletlen. 2005-ben saját bikiniket és nyári viseleteket forgalmazó márkát hozott létre, az Elizabeth Hurley Beach darabjait pedig előszeretettel népszerűsíti az oldalán. Június végén is így tett, egy saját maga által tervezett kasmírköntöst és bikinialsót mutatott be, ám ezeken kívül semmit nem viselt a képen, ami így igazán vadítóra sikerült. Emellett természetesen a kommentelők sem mehettek el szó nélkül, agyba-főbe dicsérték kedvencük hibátlan alakját.

Az 56 éves színésznő évek óta a fittség és a fiatalosság megtestesítője. Sokat tesz azért, hogy ilyen szenzációs formában maradjon. A sport szerves része a mindennapjainak, és arra is nagyon odafigyel, hogy milyen ételeket visz be a szervezetébe. Kerüli a feldolgozott élelmiszereket, amelyek sok vegyi anyagot tartalmaznak, igyekszik inkább a lakóhelyéhez közeli termelőktől beszerezni a különböző zöldségeket, gyümölcsöket és húsokat. Szerinte a kellő mennyiségű folyadékfogyasztás is kulcsfontosságú, minden napját két nagy bögre meleg vízzel indítja.

- Nem mondanám, hogy ez a legfinomabb dolog a világon, de csodákat tesz az ember emésztésével - ecsetelte a Daily Mailnek.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bevállalós fotót posztolt magáról Elizabeth Hurley, valamint további bikinis képeket is mutatunk róla.

Ezt is szeretjük