Gabriela Spanic mellvillantós fehérneműben pózolt: a 47 éves sztár ennyire szexi volt
Gabriela Spanic fekete fűzőben mutatta meg, mennyire nőies.

gabriela-spanic-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic már gyerekként a reflektorfényről álmodozott, kicsi lány volt még, amikor eltökélte, vagy balerina, vagy színésznő lesz belőle. Végül utóbbi vágya teljesült, imádott szappanoperasztárként lett világszerte ismert.

A gimnázium elvégzése után a caracasi egyetemen folytatta tanulmányait, ahol egy esztendőn keresztül hallgatott pszichológiát és drámát. 1992-ben került a show-bizniszbe, amikor ő képviselhette Guárico államot a Miss Venezuela Internacional szépségversenyen. A zsűri végül a Miss Body különdíjat ítélte oda neki.

Gabriela Spanic mellvillantós fehérneműben

A 47 éves sztár friss képét elnézve megtartotta ezt a címet, hiszen bombasztikus formában van. Egy őrülten szexi, mellvillantós fűzőben kapta le magát. A bevállalós ruhadarab kihangsúlyozta nőies idomait és karcsú derekát.

A szelfit búcsú gyanánt csinálta. Így köszönt el az öltözőszobájától, amelyet a Si nos dejan elnevezésű teleregény forgatása során használt. Továbbá a poszt melletti leírásban azt is elárulta, hogy egyre jobban érzi magát a bőrében. Az utóbbit le sem tagadhatná, szinte ragyog a róla készült friss felvételeken.

Spanic tavaly a TV2-n futó Dancing With The Starsban mutathatta meg, hogy mozog a táncparketten. A műsorban hétről hétre irtó dögös ruhákban perdült táncra, már akkor sokakban felmerült a kérdés, hogyan tartja ennyire fitten magát. A válasz egyszerű: a sport évek óta része az életének.

2016-ban a People magazin spanyol kiadásában fedte fel fiatalosságának titkát. Mindössze két fő szabály van, amelyhez minden körülmények között tartja magát: rengeteg vizet iszik, és heti minimum négyszer edz.

Gabriel Spanic bikiniben is istennő

Képes összeállításunkban megnézheted Gabriela Spanic bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük