Britney Spears elvetélt: közleményben tudatta a szívszorító hírt

Britney Spears és kedvese, Sam Asghari az Instagramon jelentették be, hogy elvesztették születendő gyermeküket.

britney-spears-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears elvetélt. A 40 éves énekesnő és vőlegénye, Sam Asghari az Instagramon hivatalos közleményben tudatták a rajongókkal, hogy elvesztették születendő gyermeküket.

A ’90-es évek és 2000-es évek idolja áprilisban adta hírül, hogy harmadik gyermekét várja. A rajongók nagyon örültek a bejelentésnek, hiszen köztudott, hogy kedvencüknek régi álma, hogy harmadjára is anya lehessen.

Britney Spears elvetélt

Így nem csoda, hogy sokak számára volt lesújtó a hír, miszerint Britney Spears és szerelme a várandósság korai szakaszában elvesztették születendő gyermeküket.

"A legnagyobb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy elvesztettük a csodababánkat a várandósság korai szakaszában. Ez minden szülő számára lesújtó időszak. Talán várnunk kellett volna a bejelentéssel, amíg elhagyjuk a terhesség kritikus időszakát, de túlságosan izgatottak voltunk, hogy megosszuk a jó híreket. Az egymás iránti szeretetből merítünk erőt. Tovább fogunk próbálkozni, hogy gyarapítsuk a gyönyörű családunkat. Hálásak vagyunk a támogatásotokért" - olvasható a bejegyzésben.

Rengetegen fejezték ki együttérzésüket a pár felé. Sokan írták nekik, hogy osztoznak a fájdalmukban, mások pedig azzal öntöttek lelket beléjük, hogy két ennyire összeillő ember megérdemli, hogy csodák történjenek velük.

Britney Spears és vőlegénye, Sam Asghari 2018-ban egy Beverly Hillsben tartott díjátadón.
Britney Spears és vőlegénye, Sam Asghari 2018-ban egy Beverly Hillsben tartott díjátadón.
Fotó: J. Merritt / Getty Images Hungary

Sam Asghari is kommentelte a posztot, hozzászólásában annyit írt, biztos benne, hogy hamarosan ismét boldogságukról számolhatnak be. 

Britney Spearsnek Kevin Federline-nal kötött házasságából már született két fia, akik már mindketten tinédzserkorba léptek: Sean Preston idén szeptemberben ünnepli 17. születésnapját, míg öccse szintén szeptemberben tölti be a 16. életévét. 

Britney Spears nagyfiai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki most Britney Spears fiai.

Ezt is szeretjük