A 40 éves Britney Spears harmadik gyerekével várandós: friss fotón az énekesnő

Britney Spears terhes, az örömhírt az Instagramon jelentette be.

Britney Spears terhes
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears és Sam Asghari első közös gyermeküket várják, a 40 éves énekesnőnek a Kevin Federline-nal kötött házasságából már született két fia, Sean Preston és Jayden James.

A rajongók nem győztek gratulálni a sztárnak, ugyanis köztudott volt róla, hogy már évek óta vágyott arra, hogy megajándékozza kedvesét egy babával.

Britney Spears terhes

A ’90-es és 2000-es évek tinisztárja Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt egy olyan felvétellel, amelyen egy rózsaszín csésze látható, körülötte virágokkal. A posztban elárulta, hogy mielőtt Sam Asgharival Mauira utaztak volna, több kilót lefogyott, ám a nyaralás alatt ismét kikerekedett picit.

- Azt gondoltam, úristen, mi történt a hasammal? Erre a férjem azt mondta: „Nem, te az ételtől lettél terhes, bolond.” Erre elvégeztem egy terhességi tesztet, és nos, kisbabám lesz - fogalmazta.

Azzal viccelődött, ha kiderül, ikrek, lehet megbolondul. Beszámolt arról is, hogy mivel áldott állapotba került, most kevesebb alkalommal lép ki az utcára, mert nem akarja, hogy a lesifotósok megörökítsék.

Amikor egy híresség várandós, egyből a paparazzók céltáblájává válik, nem csoda, hogy a terhessége bejelentése után máris több fotó készült az énekesnőről és Sam Asghariról, akit egyébként a posztban már férjeként emlegetett, így valószínűleg titokban egybekeltek. A képen egyelőre nem látszik a babapocakja, nem mellesleg a táskáját is a hasa elé tartotta, valószínűleg szándékosan.

profimedia-0682087997
Fotó: Profimedia / Backgrid

A posztban beszámolt arról is, hogy a korábbi terhességeinél depressziós lett.

- Be kell vallanom, hogy borzalmas volt. Akkoriban erről még nem beszéltek a nők, egyesek veszélyesnek tartották, ha egy kismama terhesen panaszkodik. Ma viszont már a nők mindennap beszélnek róla, hála Jézusnak, nem kell ezt a fájdalmat titkolni. Most jógázni fogok minden áldott nap! Sok vidámságot és szeretetet adok - tette hozzá a poszt végén.

Spears amikor még édesapja gyámsága alatt volt, nem eshetett teherbe, rákényszerítették, hogy fogamzásgátlóval védekezzen, azt is megtiltották neki és Sam Asgharinak, hogy összeházasodjanak. Tavaly ősszel, 13 év után Britney újra szabad lett, azóta boldogabb, mint valaha. 

Előző házasságából született fiai már tinédzserek, Sean Preston idén szeptemberben 17, öccse, Jayden James 16 lesz szintén szeptemberben.

Victoria Beckham a fia lagziján

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett a Beckham család Brooklyn Beckham és Nicola Peltz szombati esküvőjén.

Victoria Beckham ezüst estélyiben ragyogott fia lagziján: így kapták le Daviddel a fotósok

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük