Fotókon Lady Gaga ritkán látott húga: a 30 éves Natali nagyon hasonlít az énekesnőre

Lady Gaga testvére, Natali le sem tagadhatná, hogy az énekesnő a nővére.

lady-gaga-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady Gaga és a nála hat évvel fiatalabb testvére, Natali nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. Nem csak a viszonyuk példaértékű, szinte már kísérteties a hasonlóság köztük.

Lady Gaga testvére

Az étteremtulajdonosként dolgozó Joe Germanotta és felesége, Cynthia két lányt neveltek fel, Stefanit, aki Lady Gaga művésznéven vált világsztárrá, illetve Natalit. Érdekesség, hogy mindketten igazi művészlelkek, csak míg Gaga a dalírásba ölte minden idejét, húga arról ábrándozott, hogy egy nap divattervező lesz.

Az énekesnő húga végül a Parsons School of Design tanulója lett, ahol divattervezést tanult. Megalapította a New York-i Topo Studiót, ahol saját tervezésű kreációkat készít. Nővére, Gwen Stefani és édesanyja is már viselte a ruháit. 2011-ben az Interview magazinnak még csak álmodozott arról, hogy egyszer saját márkát alapít.

- Szeretnék olyan dolgokat készíteni, amelyek könnyedén megfizethetőek. Azt is szeretném, ha a ruhák feldolgozása és gyártása az újrahasznosítás eljárásával működne. Szeretnék egy üzletet nyitni, ahol az emberek vásárolhatnak, de akár bérelhetnek is bizonyos darabokat, ha nem engedhetik meg maguknak, hogy megvegyék.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Natali Germanotta.

Ezt is szeretjük