Britney Spears nyilvánosan szólt be a húgának: ezzel dühítette fel Jamie Lynn

Britney Spears az Instagramon szólt be Jamie Lynn Spearsnek.

Britney Spears és húga balhéja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears a 13 évig tartó gyámsága során nem élhette úgy az életét, mint egy átlagos felnőtt, nem dönthetett a pénzéről, nem mellesleg, akik kontroll alatt tartották, szinte megállás nélkül dolgoztatták, akár egy rabszolgát. Amikor 2021 júniusában a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon vallott az életéről és annak nehézségéről, elmondta, családtagjai semmit nem segítettek neki, hogy jobb legyen az élete, így mindnyájuknak börtönben kéne ülniük a menedzsmentjével együtt. Bár egykori gyámjával és édesapjával, Jamie Spearsszel romlott meg a leginkább a viszonya, de édesanyjában és húgában, Jamie Lynn Spearsben is óriásit csalódott az énekesnő.

Az elmúlt hónapokban a Spears testvérek megromlott viszonyáról többször cikkezett a sajtó, ám most újabb fejlemények történtek kettejükkel kapcsolatban, mivel Jamie Lynn új könyve, a Things I Should Have Said - magyarul: Dolgok, amiket el kellett volna mondanom - január 18-án került a boltok polcaira. 

Britney Spears ismét beszólt húgának

A könyv reklámozása érdekében Jamie Lynn számos interjút adott az elmúlt napokban, például Alex Cooper podcastjában felemlegettek a műsorvezetővel együtt a kiadványból egy részletet, ami arról szólt, hogy Britney bezárta magával együtt a húgát egy szobába, és egy kést is vitt magával. Persze nem bántotta, ám az énekesnő többször is mondta testvérének, mennyire retteg. Jamie Lynn erre elmondta, hogy nővérénél destruktív, azaz romboló viselkedést vett észre akkoriban. Bár a rajongók megvádolták a lányt azzal, hogy csak féltékeny idősebb testvérére, Jamie ezt tagadja, illetve azzal sem ért egyet, hogy sosem akart segíteni a híres popsztárnak.

Ez a kép 2003-ban készült a testvérekről.
Ez a kép 2003-ban készült a testvérekről.
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

A podcastban arról is mesélt , hogy testvére árnyékában nőtt fel, megtanulta az évek alatt, hogy ne legyen a középpontban, ennek ellenére mindig is büszke volt Britney sikereire, a legmenőbb dolognak tartotta, hogy szemtanúja lehetett annak, ahogy a nővére megvalósítja álmait. Ettől függetlenül mégis úgy élte meg fiatal éveit, hogy nem számít fontosnak.

Egész életemben úgy éreztem, nem számítok. Azt kívánom, bárcsak számítanék - sírta el magát a podcast során.

A negyvenéves popcsillagnak nem tetszik, hogy Jamie Lynn a médiában az ő nevével haknizik újra és újra, ráadásul az is kiakasztotta, hogy húga legutóbbi interjújában úgy állította be az életét, mintha a családban csak Britney lett volna az egyetlen, aki tényleg fontos lett volna. Tegnap így szólt be neki az Instagramon.

"Az életben sok ember kérdezi: számítok én? Próbálj meg négy hónapon át egyedül enni reggel, délben és este, Jamie Lynn. Minden áldott nap azt kérdeztem magamtól, hogy érdeklek én bárkit is? Mi a f***? Számítok én valakinek?  Őszintén szólva szívesen látnám a csinos arcodat abban a környezetben, amiben nekem kellett ott lennem kénytelenül, aztán te is megkérdeznéd magadtól, hogy számítok én valakinek? Nem tudtam sírni, erősnek kellett lennem, túl erősnek! Szóval igen, számítasz, és egy ki***zott pillanatra se gondold azt, hogy nem."

Spears még egy jogi felszólítást is kiküldetett ügyvédjével, Mathew S. Rosengarttal a testvérének, írta meg a Page Six, amelyben arra kérte Jamie Lynnt, hogy a könyve promóciózása alatt ne hivatkozzon az énekesnőre becsmérlő stílusban. Ha ezt elmulasztja, akkor az énekesnő megteszi a megfelelő jogi lépéseket az ügyben. Azért is zavarja őt ez a helyzet, mert köztudott, hogy a slágergyáros volt hosszú éveken át az egész család fő fenntartója, ha ő nincs, sem a szülei, sem a testvére nem élhetett volna luxuskörülmények között.

Britney Spears fiai így megnőttek

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes kamasz lett Prestonból és Jaydenből.

Britney Spears fiai nagyon megnőttek: friss fotókon a 16 éves Preston és a 15 éves Jayden

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük