18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 40 éves Britney Spears meztelenül fotózkodott: ennyire merész képet még nem posztolt magáról

Britney Spears élvezi, hogy újra szabad.

britney-cover

2021 novemberében robbant a hír, hogy a Los Angeles-i bíróság megszüntette Britney Spears 13 éve tartó gondnokságát. 

Azóta az énekesnő boldogabb és felszabadultabb, mint valaha, újra maga dönthet a saját sorsáról és a pénzéről, nem kell engedélyt kérnie senkitől, így ugyanolyan átlagos életet élhet ismét, mint bármilyen más, cselekvőképes ember.

Britney Spears 13 év után lett újra szabad, így meztelen fotókat közölt Instagram-oldalán

Rendszeresen posztol Instagram-oldalára, tegnap például olyan felvételeket osztott meg a rajongóival, amelyeken teljesen pucér, a merész fotókhoz az alábbi szöveget írta: "A szabad női energia még sosem volt ennél jobb." Mivel a meztelenség a szabadság szimbóluma is, így emiatt szabadult meg szinte az összes ruhájától, egyedül a térdig érő harisnyáját hagyta magán, illetve teste legintimebb részeit eltakarta egy szívecskés és egy virágos emojival.

britney-meztelen
Fotó: Instagram/Britney Spears

Valószínűleg azért is posztolt ennyire merész fotókat, mert édesapja és egykori gyámja, Jamie Spears sosem rajongott azért, ha a lánya túl sokat fedett fel a bájaiból. Köztudott, hogy Britney és családja viszonya az elmúlt 13 évben nagyon megromlott, a szülein kívül húgával, Jamie Lynn Spearsszel sem tartja már a kapcsolatot.

Még 2007-ben kapott ideg-összeroppanást, végül 2008-ban a bíróság úgy döntött, édesapja, Jamie Spears lesz a gyámja. A 2000-es évek végétől 2017-ig végig dolgozott, több albumot is kiadott, ilyen volt a Circus, a Femme Fatale vagy a Britney Jean, többször körbeturnézta a világot, zsűritag volt az X-Factorban, majd 2013-tól Las Vegasban lépett fel rendszeresen. Ezalatt szigorúan kontrollálták az életét, derült ki 2021 júniusában, amikor Spears a gyámságáról vallott.

Hölgyem, az apám, a menedzsmentem és mindenki más, akinek köze van az ügyemhez, hatalmas szerepet játszottak abban, hogy megbüntessenek engem, ha ellenkeztem. Börtönben lenne a helyük. Apám imádta bántani a saját lányát, ebben százszázalékosan biztos vagyok - fogalmazta akkor.

GettyImages-1163652395
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Mindenhez külön engedélyt kért, még ahhoz is, hogy Sam Asgharival járhasson, tiltólistán volt a házasságkötés, a gyerekvállalás, és fogamzásgátlásra kényszerítették, egy spirált helyeztek fel neki, amit nem távolíthatott el. Ha ellenállt, bedrogozták. Úgy kezelték, mint egy rabszolgát, ebből pedig végleg elege lett. 

Rajongói is támogatták az énekesnőt, a #FreeBritney mozgalom nagyban hozzájárult ahhoz, hogy komolyan vegyék Britney ügyét, a sajtó egyre nagyobb figyelmet szentelt az énekesnő gyámságának, 2021 februárjában először a New York Times készített az életéről és a bonyolult ügyéről egy dokumentumfilmet Framing Britney Spears címmel. Ezután egyre több világsztár állt ki mellette, mint például Madonna, Justin Timberlake és Paris Hilton.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság végül 2021 júniusában hallgatta meg Britney-t, végül sikerrel zárult az ügye. 2021 szeptemberében Jamie Spears egy kérvényt nyújtott be a bíróságon, amelyben megfogalmazta, vessenek véget lánya gyámságának. Hivatalosan 2021 novemberében lett szabad.

Britney fiaiból ilyen helyes kamaszok lettek

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears fiait.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük