Hugh Hefner Playboy-villájában Angelina Jolie is megfordult: kemény szabályok vonatkoztak a lányokra

A Playboy-nyuszik élete nem csak a fényűző partikról szólt Hugh Hefner idejében.

Playboy-villa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Hugh Hefner társaival 1953-ban alapította meg a Playboy magazint, az első szám az év decemberében jelent meg, a címlapon pedig Marilyn Monroe, a 20. század egyik legikonikusabb szexszimbóluma és színésznője szerepelt. A Playboy az évtizedek alatt a világ egyik befolyásos márkájává nőtte ki magát. 

Az erotikus lap sikerének köszönhetően Hefner az egyik leggazdagabb sajtómágnássá vált, a legendás Playboy-villájában rendszeresen tartott fényűző partikat, amelyeken a Playboy-nyuszikként elhíresült lányok mellett hírességek is részt vettek. Az elmúlt években több lány előállt azzal, milyen volt az élet a villában, legutóbb Jenna Bentley mesélt az ott szerzett tapasztalatairól, írta meg a New York Post.

Ilyen volt az élet a Playboy-villában

Az első ingatlan Chicagóban volt, de később Hefner Los Angeles egyik elit környékén vásárolt egy hatalmas házat. A 2043 négyzetméteres villa a Beverly Hillstől nem messze eső Holmby Hillsen található. Ez a hely egy csapásra hírhedté vált, főleg a ’70-es évektől kezdve kereste fel egyre több híresség rendszeresen a luxusotthont. 

GettyImages-1978102
Fotó: Robert Mora / Getty Images Hungary

Sokan emlékezhetnek A Playboy-villa lányai című reality show-ra, ami Holly, Kendra és Brigitte, a három fő nyuszi körül forgott. A 2005-ben indult show betekintést engedett a villában töltött hétköznapjaikba, de ne feledjük, hogy ez egy tévéműsor volt, ami csak annyit engedett mutatni a szereplők életéből, amennyit ők mutatni akartak. Nem mellesleg minden ilyen műsornak saját forgatókönyve van, így valószínűleg volt néhány olyan szituáció, amit csak a kamerák kedvéért játszottak meg.

Jenna Bentley 2007-ben költözhetett be a kastély mellett található Nyusziházba, csupán 18 esztendős volt ekkor. A Montana államból származó lány kijelentette, sosem volt szexuális kapcsolata Hefnerrel, még ha sokan azt is gondolták volna róla.

- Sosem feküdtem le Heffel, de egyszer véletlenül rányitottam szex közben. Persze nem mondhatom el, hogy kikkel volt együtt, csak annyit mondhatok, hogy összesen négyen voltak a szobában, beleértve őt is.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Mindig szeretettel gondol vissza azokra az időkre, amit Hefner mellett tölthetett, mivel Bentley sosem tartozott Hef barátnői vagy feleségei közé, így neki a Nyusziházban volt az otthona, 12 másik lánnyal élt ott együtt.

- Soha nem lesznek olyan partik, amiket ő rendezett. Úgy értem, az emberek azt gondolják, hogy mennyire vadak voltak, de nem, még annál is őrültebbek voltak, amit az ember el tudna képzelni.

Ezeken az exkluzív partikon számos hírességet kiszúrt, ott volt például Pamela Anderson, Angelina Jolie, Tommy Lee vagy éppen Dennis Rodman. A pontos részletekbe nem merülhetett bele, mert egy nagyon szigorú titoktartási szerződést írt alá annak idején, azt azonban bevallotta, sok világsztárt látott a villában szex közben, sőt, ő maga is részt vett több aktusban. Korábban Kendra Wilkinson, Hefner exbarátnője is bevallotta, hogy mindennapos volt ott a drog- és az alkoholfogyasztás, így a villa tivornyáin is kínáltak belőlük a résztvevőknek, akik vagy éltek a lehetőséggel, vagy nem.

Bentley élvezte azt az életmódot, amit a villában folytathatott, személyzet főzött, mosott, takarított rájuk, külön stylistjuk volt, még egy külön telefont is kaptak, amit csak „Dial-a-Dream” - „tárcsázd egy álmod” - néven emlegettek.

- Ha megnyomtad rajta a nullát, akkor bármit kérhettél, a nap bármely szakában. Ha hajnali három órakor sült krumplit kértél a McDonald’s-ból, akkor egyből elmentek érte, és hoztak neked.

Bentley nemcsak a szép és jó dolgokat fedte fel, hanem a szigorú szabályokra is kitért. Amikor a lányok elhagyhatták az otthont, akkor este kilencre már a villában kellett lenniük, ha azonban véletlenül később értek vissza a villába, a saját ágyuk helyett a kertben, a füvön aludtak. A lányok senkivel sem élhettek komoly kapcsolatban, még egy-egy randevú sem fért bele, akiről kiderült, hogy titokban együtt van valakivel, azonnal kicsapták.

A lányoknak elérhetetlennek kellett lenniük mások szemében, így folyamatosan tökéletesen kellett kinézniük. A szigorú szabályok ellenére a 2017-ben elhunyt Hefnerről óriási szeretettel beszélt.

- Aranyból volt a szíve, mindenkivel kedves és aranyos volt. Mindig mindent megtett annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát. Nagyon jó volt a humora, bárcsak több időt tölthettem volna vele.

Mi történt Bill Clinton volt szeretőjével?

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Monica Lewinsky 48 éves korára.

Bill Clinton szeretőjeként emlegette mindenki: a 48 éves Monica Lewinsky szebb, mint valaha

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük