Ő a Queen gitárosának élete szerelme 35 éve: titkos viszonyként indult a kapcsolatuk
Brian May és Anita kapcsolata titkos viszonynak indult, óriási szerelem lett belőle.

queen
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan együttest jegyez a történelem, mint a Queen. A zenekart valósággal istenítik a mai napig, Freddie Mercuryt igazi legendaként emlegetik a rajongók. Karizmatikus kisugárzásával és emberfeletti énekhangjával vált ismertté, valamint botrányos magánéletéről is szerettek cikkezni a lapok. Nem ő az egyetlen tag, aki izgalmas szerelmi életet tudhat a magáénak, a csapat szólógitárosának, Brian Maynek is van mit a tejbe aprítania szívügyek terén.

Nők milliói epekedtek a hosszú, göndör fürtös zenészért, de hiába küldtek neki rengeteg szerelmes levelet, ő már a hírnév megszerzése előtt foglalt volt. Christine Mullenttel 1969-ben ismerkedett meg, házasságukból három gyermekük született: James, Louisa és Emily. 

Brian May második felesége

Ám 1988-ban a kapcsolatuk tönkrement, többek közt azért, mert May beleszeretett jelenlegi színésznő kedvesébe, Anita Dobsonba, akit 1986-ban egy filmbemutatón ismert meg.

brian may 1
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

Egy évig folytatott titkos viszonyt a nővel, amit válása után hozott nyilvánosságra. Majd 2000-ben álltak oltár elé, és a 75 éves sztár Instagram-fotói alapján azóta is boldogok együtt.

Bár nem sokszor mutatja meg az oldalán szíve választottját, olykor-olykor posztol róla. Le sem tagadhatná, hogy 35 év után is imádja őt. A képek melletti leírásban gyakran „lady wife” néven becézi. Legutóbb januárban töltött fel egy közös szelfit kettejükről. Követői imádták, hogy együtt láthatták a párt, valamint azt is megjegyezték, hogy a sztárfeleség remekül néz ki.

Freddie Mercury szerelme így néz ki ma

Freddie Mercury élete során egyetlen nőt szeretett tiszta szívéből, élete szerelmével, Mary Austinnal 1969-ben hozta össze a sors egy londoni butikban. Akkora nagy volt az összhang köztük, hogy még el is jegyezték egymást, de végül 1976-ban úgy döntöttek, jobb, ha szakítanak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük