Ő volt Bradley Cooper első felesége - Csak 4 hónapig bírták egymás mellett

Bradley Cooper és Jennifer Esposito szerelme nem tartott sokáig.

bradley-cooper-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper Hollywood egyik legsármosabb színésze és rendezője, akiért szó szerint megvesznek a nők. A sztár több gyönyörű hírességgel alkotott egy párt, Irina Shayk modellel 2015-től 2019-ig voltak együtt, még egy kislányuk is született, a bájos Lea 2017 márciusában látta meg a napvilágot. A sztárpár nem sokkal azután szakított, miután a Csillag születik rendezőjét és főszereplőjét összeboronálták kolléganőjével, Lady Gagával.

A két híresség tagadta a vádakat, állításuk szerint csak nagyon jó barátok. Mióta elcsitult a botrány Cooper háza táján, azóta sem hozták hírbe mással, feltételezhetően nem él most párkapcsolatban, így jelenleg ő Hollywood első számú agglegénye.

Bradley Cooper 2006-ban vette el Jennifert

Bradley Cooper szerelmi élete akkor vált igazán izgalmassá a sajtó számára, miután hatalmas sikert aratott a 2009-ben bemutatott Másnaposok című film, amiben ő volt az egyik főszereplő. Előtte is színészkedett, 1999 óta vállalt el szerepeket, és próbált befutni, így bizony számára nem egyik pillanatról a másikra hullott az ölébe a siker. Azokban az években, amikor még sokkal kevesebbet ért a neve Hollywoodban, még a házaséletet is kipróbálta. Jennifer Esposito színésznőbe 2005 decemberében szeretett bele.

Nagy lehetett a szerelem közöttük, hiszen 2006 októberében bejelentették a People magazinnak az eljegyzésüket, ugyanebben az évben, december végén össze is házasodtak Franciaországban. 

Négy hónap után meglepő fordulat történt, ugyanis a lapnak négy hónappal később a színésznő sajtósa erősítette meg, hogy Jennifer Esposito beadta a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. A válásukat hivatalosan 2007 novemberében mondták ki.

 

A két sztár sosem nyilatkozott a kapcsolatukról, amikor még együtt voltak, akkor sem adtak interjút a szerelmi életükkel kapcsolatban. 2011-ben Bradley Cooper a Howard Stern Show-ban szűkszavúan és kicsit ködösen nyilatkozott a válásáról, sok információt nem is lehetett belőle kihúzni.

- Ez egyszerűen csak megtörtént. A jó dolog az egészben, hogy mind a ketten rájöttünk a dolgokra, néha az ember csak ráeszmél erre. Egyszerűen ez csak nem volt helyes. Érdekes, hogy a dolgok csak így megtörténnek! - fogalmazta.

George Clooney első házassága is tönkrement

Amíg George Clooney nem vette feleségül Amalt, hosszú évekig örök agglegényként emlegették őt, pedig bizony a szívtipró színész is megtapasztalta már a házaséletet még a '80-as években. Cikkünkből megtudhatod, ki volt a legendás sztár első felesége.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük