Brad Pitt így szúrt ki George Clooney-val közös filmjük forgatásán: főhetett is a feje miatta
Brad Pitt az Ocean's Twelve forgatásakor heccelte meg jó barátját, George Clooney-t.

GettyImages-136912051
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney és Brad Pitt már hosszú évek óta jó barátok, igaz, néha a pletykalapok arról írnak, hogy már nincsenek jóban, ám ez egyáltalán nincs így. Az Ocean's Eleven-filmek forgatási munkálatai kovácsolták őket össze, de szerepeltek együtt a 2008-as Égető bizonyítékban, majd 2012-ben a 8 című sorozatban.

A két sztárt legközelebb Jon Watts új thrillerében láthatják együtt a rajongók. A híres barátok igazi nagyra nőtt gyerekek a lelkük mélyén, rendszeresen megheccelik egymást, például Clooney egyszer egy kompromittáló matricát ragasztott Pitt autójára. Persze a szőke szívtiprót sem kell félteni.

Brad Pitt megszívatta George Clooney-t

Clooney 2020-ban, a GQ-nak adott interjújában mesélte el, hogy jól ráfaragott az Ocean's Twelve forgatása idején. Egyes jeleneteket a Comói-tónál forgattak le, pont abban az olasz városban voltak, ahol akkor már Clooney évek óta élt.

GettyImages-50887543
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

- Brad kiküldött egy értesítést minden lakosnak a városban, és pont az én városomban, ahol akkor már évek óta éltem. Még a villanyoszlopokra is kiragasztotta az üzenetet, ami így szólt: "A filmet ebben a városban forgatják, kérjük, George Clooney-t Mr. Clooney-nak vagy a karaktere nevén, Danny Oceannek szólítsák, és ne merjenek belenézni a szemébe" - emlékezett vissza Brad Pitt fogalmazására.

Az olasz sajtó egyből ráharapott erre, az újságokban egy dívának titulálták.

- Rettenetes sztori volt ez, ami még évekig visszaütött rám - tette hozzá.

GettyImages-75425834
Fotó: Jason Merritt / Getty Images Hungary

Nyilván a helybéliek egy darabig nem néztek jó szemmel Clooney-ra, de persze az idő múlásával megfeledkeztek erről a történetről. Clooney sem haragudott meg ezért híres barátjára, bevallása szerint sok hülyeséget követtek el akkoriban, de csodálatos időszakként írta le ezt a korszakot.

Ki tudja, lehet, Jon Watts thrillerének forgatásakor is jut majd idejük a poénkodásra, amikről később interjúkban számolnak be. Egyelőre nincs információ arról, mi lesz a film címe, vagy mikor mutatják majd azt be.

George Clooney anyósa, Baria

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Amal Clooney édesanyja.

Ezt is szeretjük