Brad Pitt így szúrt ki George Clooney-val közös filmjük forgatásán: főhetett is a feje miatta

Brad Pitt az Ocean's Twelve forgatásakor heccelte meg jó barátját, George Clooney-t.

GettyImages-136912051

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George Clooney és Brad Pitt már hosszú évek óta jó barátok, igaz, néha a pletykalapok arról írnak, hogy már nincsenek jóban, ám ez egyáltalán nincs így. Az Ocean's Eleven-filmek forgatási munkálatai kovácsolták őket össze, de szerepeltek együtt a 2008-as Égető bizonyítékban, majd 2012-ben a 8 című sorozatban.

A két sztárt legközelebb Jon Watts új thrillerében láthatják együtt a rajongók. A híres barátok igazi nagyra nőtt gyerekek a lelkük mélyén, rendszeresen megheccelik egymást, például Clooney egyszer egy kompromittáló matricát ragasztott Pitt autójára. Persze a szőke szívtiprót sem kell félteni.

Brad Pitt megszívatta George Clooney-t

Clooney 2020-ban, a GQ-nak adott interjújában mesélte el, hogy jól ráfaragott az Ocean's Twelve forgatása idején. Egyes jeleneteket a Comói-tónál forgattak le, pont abban az olasz városban voltak, ahol akkor már Clooney évek óta élt.

GettyImages-50887543
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

- Brad kiküldött egy értesítést minden lakosnak a városban, és pont az én városomban, ahol akkor már évek óta éltem. Még a villanyoszlopokra is kiragasztotta az üzenetet, ami így szólt: "A filmet ebben a városban forgatják, kérjük, George Clooney-t Mr. Clooney-nak vagy a karaktere nevén, Danny Oceannek szólítsák, és ne merjenek belenézni a szemébe" - emlékezett vissza Brad Pitt fogalmazására.

Az olasz sajtó egyből ráharapott erre, az újságokban egy dívának titulálták.

- Rettenetes sztori volt ez, ami még évekig visszaütött rám - tette hozzá.

GettyImages-75425834
Fotó: Jason Merritt / Getty Images Hungary

Nyilván a helybéliek egy darabig nem néztek jó szemmel Clooney-ra, de persze az idő múlásával megfeledkeztek erről a történetről. Clooney sem haragudott meg ezért híres barátjára, bevallása szerint sok hülyeséget követtek el akkoriban, de csodálatos időszakként írta le ezt a korszakot.

Ki tudja, lehet, Jon Watts thrillerének forgatásakor is jut majd idejük a poénkodásra, amikről később interjúkban számolnak be. Egyelőre nincs információ arról, mi lesz a film címe, vagy mikor mutatják majd azt be.

George Clooney anyósa, Baria

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Amal Clooney édesanyja.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük