George Clooney összeverekedett a rendezővel: ezzel dühítette fel a közös munka során

George Clooney és David O. Russell csúnyán egymásnak esett a Sivatagi cápák forgatásán.

george-clooney-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George Clooney számtalanszor bebizonyította, nem tartozik a megközelíthetetlen sztárok közé. Mindig végtelenül laza, kedves és nyitott az interjúi során, valamint kollégái is szeretik. Több korábbi partnerével kötött szoros barátságot, például Brad Pitt-tel és Julia Robertsszel is közeli viszonyt ápol.

Ám ő is kihozható a sodrából. Ha igazságtalansággal és kegyetlenséggel találja szemben magát, nem rejti véka alá a véleményét.

George Clooney és David O. Russell vitája 

A színész nagy kiugrása az 1994-es Vészhelyzetben volt. Ross doktor megformálása után kapkodtak érte a rendezők, akik jobbnál jobb szerepajánlatokkal bombázták. David O. Russell is kinézte magának, fel is kérte 1999-es filmje, a Sivatagi cápák egyik főszerepére. A háborús alkotás mérföldkő volt Clooney-nak, alakításával bebizonyította, hogy nem csak szívtipróként brillírozik a vásznon.

george clooney 1
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A forgatás azonban más miatt is emlékezetes maradt a számára, Russell borzasztó viselkedését biztosan nem felejtette el egyhamar. A két filmes közt végig puskaporos volt a hangulat, egyéni problémáik miatt mindketten frusztráltak voltak, és a közös munkáról alkotott nézeteik sem egyeztek.

Clooney-t az időbeosztásával kapcsolatos nehézségek nyomasztották, ugyanis nehezen tudta összeegyeztetni a forgatás három különböző helyszíne közti állandó utazást egyéb tévés kötelezettségeivel. Russell pedig a pénzügyek miatt volt ideges, a produkciót forgalmazó Warner Bros. Pictures stúdió fejesei folyamatosan arra panaszkodtak, hogy nem tartja be az általuk kiszabott költségvetést. 

George Clooney és David O. Russell a Sivatagi cápák forgatásán.
George Clooney és David O. Russell a Sivatagi cápák forgatásán.
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

A férfiak végül egymáson töltötték ki a dühüket. Hatalmas vitájukról, amely végül tettlegességig fajult, a film egyik producere, Charles Roven rántotta le a leplet 2016-ban. Elmondása szerint a mozicsillagnál akkor telt be végleg a pohár, amikor a rendező a többi színésszel is nyomdafestéket nem tűrő stílusban beszélt.

- George odarohant Russelhez, és azt mondta neki: "Mondtam neked, te s*ggfej, hogy ha valakivel piszkálódni akarsz, piszkálódj velem!" David erre ordítani kezdett: "Mi lenne, ha te pedig egyszer végre megjegyeznéd a kib*szott szöveged?” Aztán, bumm, megragadták egymást, és verekedni kezdek - mesélte a The Hollywood Reporternek.

George Clooney 2000-ben a Playboy magazinnak nyilatkozott az esetről. Akkor elárulta, nem az volt az egyedüli alkalom, hogy Russell messzire ment, és belekötött a stábtagokba. Állítólag a forgatókönyvírót megríkatta, fizikailag bántalmazott egy statisztát, egy operatőrt pedig verbálisan alázott meg.

Sztárok, akik ki nem állhatták egymást a közös munka során

Mutatjuk azokat a filmes párosokat, akik legszívesebben megfojtották volna egymást egy kanál vízben a közös munka során.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük