Boris Johnson 1 éves fia szőke hajasbaba: édesanyjával és Jill Bidennel fotózták le a tengerparton
Boris Johnson és Carrie Symonds egy gyermeket nevelnek közösen.

boris johnson carrie cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boris Johnson és a nála 23 évvel fiatalabb Carrie Symonds májusban mondták ki a boldogító igent, az esküvőjüket titokban tartották meg, csak a legközelebbi családtagok, barátok vehettek részt a ceremónián, a terveik szerint 2022-ben nagyobb lakodalmat rendeznek.

Az újdonsült házaspárnak már született egy gyermeke, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson 2020 áprilisában jött a világra. A kisfiút eddig csak ritkán láthattuk, azonban a G7-csúcstalálkozó előtt Wilfred édesanyja és Jill Biden first lady társaságában volt, erről fotók is készültek.

Friss fotókon Boris Johnson fia

A G7-csúcstalálkozót Cornwallban, az Egyesült Királyságban rendezik meg június 11-e és június 13-a között. Joe és Jill Biden, az Egyesült Államok elnöki párja már a héten megérkezett Angliába, csütörtökön pedig Boris Johnson brit miniszterelnökkel és újdonsült feleségével találkoztak. Carrie és Jill a tengerparton is jártak, ahol kettesben beszélgettek kicsit. A brit first ladyvel ott volt csemetéje, Wilfred is.

boris-fia-1
Fotó: Anadolu Agency / Getty Images Hungary

A gyerkőcnek rengeteg haja van, ráadásul már jó hosszú, pedig még csak áprilisban lett egyéves. Kár, hogy nem láthatjuk az arcocskáját, valószínűleg a képek készítőjét direkt megkérték, hogy csak hátulról fotózzák a babát. Az elmúlt években egyre több híresség döntött úgy, hogy nem mutatja meg a gyermekét vagy ha olykor posztol róla, az arca nem látszik a felvételen.

Ezzel egyrészt a magánéletüket tartják titokban, másrészt a kiskorúak még teljesen védtelenek, és a szüleiknek a feladata, hogy megvédjék őket. Nem mellesleg egy politikus gyermeke sokkal több veszélynek van kitéve, így jobbnak látják, ha egyelőre nem ismeri meg a világ, hogyan fest Wilfred.

A fiú az első két keresztnevét a nagypapái után kapta, a Nicholast viszont két orvos tiszteletére adták neki. 2020-ban Boris Jonhson koronavírussal kórházba került, végül fia születése előtt pár héttel hagyhatta el a kórházat. Két doktor, Nick Price és Nick Hart mentették meg az életét.

boris-fia-2
Fotó: Anadolu Agency / Getty Images Hungary

Előző felesége, Marina Wheeler négy gyermeket szült neki: Lara Lettice 1993-ban, Milo Arthur 1995-ben, Cassie Peaches 1997-ben, Theodore Apollo 1999-ben látta meg a napvilágot. A brit sajtó úgy tudja, Helen Macintyre szeretője 2009-ben egy lányt szült neki, aki a Stephanie nevet kapta.

Wilfred az egyetlen közös gyermekük, azt nem lehet tudni, hogy terveznek-e neki kistestvért vagy sem.

Fotókon a kínai first lady

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinosan öltözködik Peng Liyuan.

Ezt is szeretjük