Ilyen csinos nő a kínai first lady: az 58 éves Peng Liyuan stílusát imádják
Összegyűjtöttük Peng Liyuan legszebb ruháit.

peng-liyuan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hszi Csin-pinget 2012 novemberében választották meg a Kínai Kommunista Párt főtitkárának, majd 2013 márciusában megkezdhette a Kínai Népköztársaságban a hivatalát elnökként. A politikus felesége, azaz Kína first ladyje nagyon csinos nő, Peng Liyuan stílusát sokan kedvelik, főleg a letisztult elegancia jellemző rá.

Peng Liyuan, a kínaiak first ladyje

Peng Liyuan 1962 novemberében látta meg a napvilágot, 18 évesen civilként csatlakozott a katonasághoz, a szolgálat közben felismerték, hogy milyen gyönyörű hangja van, így a társait szórakoztatta az énekléssel. A CCTV-n sugárzott újévi műsorban lépett fel először a nagy nyilvánosság előtt még 1982-ben, akkor indult be az énekesi karrierje, több versenyt is megnyert. A '80-as években a szerelem is rátalált, barátai mutatták be neki Hszi Csin-pinget, 1987-ben kötötték össze az életüket, 1992-ben született meg a lányuk, Hszi Ming-cö.

Aktívan részt vesz a politikában is, tagja a Kínai Népi Politikai Konzultatív Konferencia 11. Nemzeti Bizottságának. 2011 óta a WHO nagyköveteként rendszeresen felszólal, hogy felhívja a figyelmet a tuberkulózisra és az AIDS-betegségre.

Ami a stílusát illeti, nagyon elegánsan öltözködik, ha hivatalosan meg kell jelennie. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő a kínai first lady.

Ezt is szeretjük