Ő volt a 70-es évek legdögösebb színésznője: Bo Derek 63 évesen is gyönyörű
Kiderült, hogy tartja magát ennyire fiatalosan.

BoDerek
beauty and style
Top olvasott cikkek

Természetesség, telt idomok, karcsú derék és hullámos haj, leginkább ezek a jelzők jellemezték a ’80-as évek nőideálját. Abban az évtizedben olyan bombázók hódítottak a mozikban, mint Jane Fonda vagy Kim Basinger, de Bo Dereket is a kor egyik szexszimbólumaként tartjuk számon.

1979-ben hívta fel magára a figyelmet, amikor feltűnt a Bombanő című vígjátékban, hajfonataival igazi amazonként lejtett végig a homokos tengerparton a film egyik ikonikus jelenetében. Nem csak külsejéért őrültek meg a nézők, a szakma is elismerte tehetségét, Golden Globe-jelöléssel jutalmazták alakításáért.

Bo Derek 63 évesen

Bár azóta több mint negyven év telt el, a színésznőnek sikerült megőriznie fiatalosságát. 63 évesen is lélegzetelállító látványt nyújtott, amikor 2020 márciusában megjelent egy nyilvános eseményen Beverly Hillsben.

bo derek
Fotó: Sarah Morris / Getty Images Hungary

Ahhoz, hogy éveket le tudjon tagadni a korából, nem tett mást, mint kitalált egy módszert, amivel minimálisra csökkentette a stresszt az életében, ezáltal pedig valósággal ragyog. Hisz a szeretet gyógyító erejében, nagyon sokat foglalkozik négy lova gondozásával, de német juhászkutyáiért is valósággal odavan.

A cikk az ajánló után folytatódik

Minden napját hajnalban kezdi a lovardában, bár az utóbbi időben nem ülhet nyeregbe, mivel gerincműtéte miatt kímélnie kell magát, azonban kedvencei gondozása legalább annyira feltölti, mint maga a sport.

bo derek 2
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

A lovaglás helyett manapság úszással tartja karban a testét, ami még gyógyulásban is segíti. Életmódját tekintve van még egy praktikája, az étcsokoládé. Lefekvés előtt mindig bekap egy kockát belőle, ezzel nyugtatja az idegeit.

Melanie Griffith 62 évesen is bombázó

Számos olyan színésznő van Hollywoodban, akik bebizonyították, hatvan felett is lehet valaki bombázó. Melanie Griffith is közéjük tartozik, alakját még a huszonévesek is megirigyelhetnék.

Ezt is szeretjük