Melanie Griffith sportmelltartóban flangált: 62 évesen is irigylésre méltó az alakja
Nem véletlenül van ilyen bomba formában, szigorú edzéssel tartja magát fitten.

melanie-griffith
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan színésznő van Hollywoodban, akik bebizonyították, 60 felett is lehet valaki bombázó. Melanie Griffith is közéjük tartozik, alakját még a huszonévesek is megirigyelhetnék.

Nem véletlen, hogy annak idején olyan macsókat vett le a lábukról, mint Antonio Banderas vagy Don Johnson, a 62 éves sztár vérbeli szexszimbólum, most is bizonyította, hogy bármelyik férfi fejét képes lenne elcsavarni.

Melanie Griffith bomba alakja

A szégyenlősség sem jellemző rá, szerda délután egy szál sportmelltartóban kapta lencsevégre egy szemfüles paparazzo Beverly Hills utcáin. A lenge öltözetben pedig jól látszott, hogy mennyire fantasztikus formában van: hosszú lábai és izmos karjai nem arról árulkodnak, hogy elhanyagolná a testmozgást.

Személyi edzője segítségével tartja magát ilyen kiváló formában, az Instagram-oldalán pedig olykor meg is mutatja követőinek, hogy melyek a kedvenc gyakorlatai. Az izzasztó programja súlyzós edzésből, húzódzkodásból, egyensúlyfejlesztő gyakorlatokból és kardiózásból tevődik össze.

Nemcsak konditeremben hódol a mozgás örömének, és imád kirándulni, de az étkezésre is odafigyel, ebben szintén trénere utasításait követi: Gunnar Peterson, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Jennifer Lopez vagy Sofia Vergara, különleges étrendet állít össze minden kliensének.

Arra törekszik, hogy a bevitt ételeket a lehető legtermészetesebb formában fogyasszák el ügyfelei. A fitneszguru reggelire könnyű szénhidrátokat, ebédre zöldséget, vacsorára pedig fehérjét javasol.

Sharone Stone szexi címlapja

A Harper's Bazaar India kérte fel a legendás színésznőt egy nagy interjúra, illetve egy fotósorozatra. Stone természetesen örömmel elvállalta a felkérést, és milyen jól is tette, ugyanis remekül fest a legújabb címlapján!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük