65 éves lett Ornella Muti - A 80-as évek olasz szexszimbóluma még mindig gyönyörű

Ornella Muti már háromszoros nagymama, évtizedeket letagadhat a korából.

ornella-muti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ornella Muti az egyik legdögösebb színésznőnek számított Olaszországban, bolondultak érte a férfiak. Ma ünnepli 65. születésnapját, de abból húsz évet is letagadhat akár. 

A szexi sztár Franciaországban egy jótékonysági eseményen mutatta meg magát, írta meg a Best Magazin. Lányával jelent meg, aki inkább tűnt a testvérének. 

Így néz ki 65 évesen Ornella Muti

A szintén színésző Naike Rivellit nagyon fiatalon, alig húszévesen hozta a világra. Úgy tűnik, a fiatalosság családi vonás, hiszen 45 évesen ő is bomba formában van.

ornella muti
Fotó: Bertrand Rindoff Petroff / Getty Images Hungary

A színésznői karrierjével pár éve felhagyott, utoljára 2018-ban tűnt fel a Notti magiche című olasz filmben.  Modellként azonban vállal még munkákat, januárban az orosz divattervező, Uljana Szergejenko kifutóján lejtett végig, hogy bemutassa az új tavaszi/nyári kollekciót.

ornella muti fashion
Fotó: Victor Boyko / Getty Images Hungary

Úgy döntött, Oroszországban telepedik le, Moszkvában vett magának egy gyönyörű házat, a nyelvet már jól beszéli, és az állampolgárságot is megigényelte.

- A letelepedési engedélyem már megvan, de útlevelet még nem kaptam. Az anyai felmenőim oroszok voltak, és sok barátom él Moszkvában.

Kétszer vált el, a tíz évvel fiatalabb élettársával pedig másfél éve szakított, de nem búslakodik, tökéletesen elégedett életével.

- Nem tudom, lesz-e még nagy szerelem az életemben, de ez már nem fontos. A három gyerekem, a három unokám és a barátaim mindig ott vannak, szóval nem érzem magányosnak magam - írta meg róla a magazin.

Hollywood dívái

Erőteljes, pozitív kisugárzásukkal, életvidámságukkal és szépségükkel most is mindenkit levesznek a lábukról. Nyolcvan felett is csodásak, és megőrizték azt az eleganciát, stílust, amivel még mindig képesek a hatásuk alá vonni az embereket. Képeken mutatjuk Hollywood csillagait, akik sok évtizeddel később is ragyognak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük