Egykor a világ legszebb női voltak, 80 év felett is gyönyörűek Hollywood igazi dívái

A következő színésznőkön és énekesnőkön szinte alig fognak az évek: az idő múlásával is gyönyörű, ragyogó dívák maradtak.

80 feletti szinesznok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A plakátokon és a kifutókon általában fiatal modellek szerepelnek, azonban szerencsére egyre több hatvan, hetven vagy nyolcvan feletti hölgy kap helyet a divatvilágban és a szépségiparban. ŐK végre megmutatják, hogy az öregedés egy olyan folyamat, amit senki nem kerülhet ki, ám nem szabad rá rosszként tekinteni: mert a kor csak egy szám, és ettől függetlenül is mindenki ugyanúgy lehet gyönyörű.

Hollywood egykori dívái is ezt bizonyítják: az egész világot elvarázsolták tehetségükkel és szépségükkel, mindenki csodálta őket, de közülük sokan most, nyolcvan felett is sugárzó szépségek.

Nyolcvan feletti hollywoodi dívák

Erőteljes, pozitív kisugárzásukkal, életvidámságukkal és szépségükkel most is mindenkit levesznek a lábukról. Nyolcvan felett is csodásak, és megőrizték azt az eleganciát, stílust, amivel még mindig képesek a hatásuk alá vonni az embereket. Képeken mutatjuk Hollywood csillagait, akik sok évtizeddel később is ragyognak.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük