Egykor a világ legszebb női voltak, 80 év felett is gyönyörűek Hollywood igazi dívái
A következő színésznőkön és énekesnőkön szinte alig fognak az évek: az idő múlásával is gyönyörű, ragyogó dívák maradtak.

80 feletti szinesznok
beauty and style
Top olvasott cikkek

A plakátokon és a kifutókon általában fiatal modellek szerepelnek, azonban szerencsére egyre több hatvan, hetven vagy nyolcvan feletti hölgy kap helyet a divatvilágban és a szépségiparban. ŐK végre megmutatják, hogy az öregedés egy olyan folyamat, amit senki nem kerülhet ki, ám nem szabad rá rosszként tekinteni: mert a kor csak egy szám, és ettől függetlenül is mindenki ugyanúgy lehet gyönyörű.

Hollywood egykori dívái is ezt bizonyítják: az egész világot elvarázsolták tehetségükkel és szépségükkel, mindenki csodálta őket, de közülük sokan most, nyolcvan felett is sugárzó szépségek.

Nyolcvan feletti hollywoodi dívák

Erőteljes, pozitív kisugárzásukkal, életvidámságukkal és szépségükkel most is mindenkit levesznek a lábukról. Nyolcvan felett is csodásak, és megőrizték azt az eleganciát, stílust, amivel még mindig képesek a hatásuk alá vonni az embereket. Képeken mutatjuk Hollywood csillagait, akik sok évtizeddel később is ragyognak.

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük