80 éves korában kezdett modellkedni a nyugdíjas nagymama - Egy véletlen találkozás hozta meg számára a sikert

Az egykor tanárként dolgozó nagymama nem gondolta, hogy valaha egy magazin címlapján fog még szerepelni.

beate howitt cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Szerencsére ma már nincsenek olyan szigorú szabályok és erőteljes határok a modellszakmában, mint régen. Ma olyan nők is vonulhatnak a kifutókon, vagy pózolhatnak a reklámfotókon, akik nem huszonévesek, nem nádszálvékonyak, és nem is rendelkezek feltétlenül tökéletes vonásokkal.

Az egyik legjobb példa erre Beate Howitt, aki nyolcvanévesen lett modell, méghozzá egy véletlennek köszönhetően. A gyönyörű, életvidám hölgy karrierje pedig azóta egyre csak szárnyal.

Nyugdíjasként lett keresett modell

A nyugdíj a legtöbbeknek pihenéssel vagy épp utazgatással telik, az egykori tanárnő számára azonban egy új karriert nyitott meg. Bár 15 évesen megfordult a fejében, hogy szívesen lenne modell, állítása szerint nem volt meg hozzá a lehetősége, sem az anyagi háttere, ugyanis még a ruháikat is maguknak varrták édesanyjával akkoriban. Nemrég viszont hatalmas fordulatot vett az élete, amikor kapott egy meglepő ajánlatot. Azóta pedig egyre több hasonló lehetőséget kap, és több fotózáson is részt vett már.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotók: Facebook, Instagram.

Ezt is szeretjük