Michelle Pfeiffer 61 évesen is irtó dögös - Évtizedeket letagadhat korából a színésznő

Michelle Pfeiffer még mindig ámulatba ejtően szép.

michelle-pfeiffer
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A-listás sztárnak lenni egyet jelent a példaképstátusszal, nagy nyomás nehezedik a színészekre, hogy fiatalságukat minél tovább megőrizzék. Vannak, akik képtelenek elfogadni, hogy öregszenek, ezért kés alá vetik magukat, vagy rengeteg botoxkezeléssel simíttatják ki ráncaikat. 

De vannak kivételek.  Michelle Pfeiffer  még sosem műtette meg magát, mégis évtizedekkel tűnik fiatalabbnak a koránál.

Michelle Pfeifferen nem fog az idő

A szőke szépség a ’80-as évektől napjainkig Hollywood ünnepelt színésznője, rengeteg filmben szerepelt, volt már macskanő, boszorkány, de gyermekét elveszítő édesanya is. Filmszerepeiben a változatosságra törekszik, egy dolog viszont állandó nála, szépsége mindig ragyogó. Már hatvan felett jár, de külseje még a huszonévesek számára is irigylésre méltó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sunday mood.

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés,

Kivételt képez az öregedés ellen makacsul küzdő színésznők között. Inkább a természetesség és az egészséges életmód híve. Szerinte a titok nyitja az étkezésben rejlik. Régóta vegán, úgy véli, ez van gyönyörű bőrére ilyen jótékony hatással. Az állati eredetű ételek száműzésével rengeteg méreganyagtól is megkíméli szervezetét.

Mikor arról kérdezték egy interjúban, mit gondol a plasztikai beavatkozásokról, meglepő választ adott.

-  Vannak napok, mikor elgondolkozom rajta, attól függ, milyen a kedvem, vagy épp milyen sminket viselek. Nem ítélem el azokat, akik kés alá fekszenek, ha megtehetik, és ettől jobban érzik magukat, akkor miért ne. Én magam sem zárkózom el teljesen a témától. Ahogy idősödöm, egyre nehezebb azt mondani valamire, hogy soha nem teszem meg. A plasztikai műtéteknél is fő, hogy megtaláljuk az egyensúlyt - mondta a lélegzetelállítóan szép Michelle Pfeiffer.

Sharon Stone mellvillantós miniruhában

A legendás színésznő nem bízta a véletlenre a szettjét, egy nagyon dögös, csillogó miniruhát húzott, ami tökéletesen kiemelte az alakját. A kreáció elég merész kivágással rendelkezett, de természetesen még ez a szett is remekül állt neki. 

Ezt is szeretjük