Sharon Stone 62 évesen is bombanő - Mélyen dekoltált estélyiben pózolt a címlapon
Sharon Stone a Harper's Bazaar címlapján pózolt.

sharon-stone-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak a maga szexszimbólumai, a '90-es években egyértelműen Sharon Stone volt az egyik olyan színésznő, akiért szinte minden férfi epekedett.

Gyönyörű kék szemeivel szinte mindenkit megbabonázott akkoriban, vonzerejéből pedig semmit nem veszített, erre bizonyíték a róla készült legfrissebb címlapfotó is.

Sharon Stone fantasztikusan néz ki a címlapon

A Harper's Bazaar India kérte fel a legendás színésznőt egy nagy interjúra, illetve egy fotósorozatra. Stone természetesen örömmel elvállalta a felkérést, és milyen jól is tette, ugyanis remekül fest a legújabb címlapján.

Egy mélyen dekoltált selyemruhát adtak rá a stylistok, az estélyit Bibhu Mohapatra indiai divattervező álmodta meg.

Többen megdicsérték, hogy mennyire csinos a címlapon. A színésznő egyébként azon világsztárok közé tartozik, akik a természetesség hívei.

- Meg sem tudom mondani, hány orvos próbált rábeszélni a ráncfelvarrásra. Semmi bajom nincs a szépészeti beavatkozásokkal, de nem hiszem, hogy helyénvaló eltorzítani saját magadat. Nem akarok úgy kinézni, mint egy kislány, mert már rég nem vagyok az. Nagyon boldoggá tesz annak ténye, hogy már egy felnőtt nő vagyok - idézte tőle 2018-ban az egyik interjúját a The Daily Express brit napilap.

Jennifer Aniston legdögösebb fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Aniston legmerészebb fotóit.

Ezt is szeretjük