A 62 éves Sharon Stone elképesztően dögös bikiniben: ámulunk a testén
A színésznő bebizonyítja, hogy túl a hatodik ikszen is lehet valaki igazi bombanő.

sharon stone cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Sharon Stone számos filmben kiváló alakítást nyújtott, a legtöbben a máig ikonikus, villantós jelenettel bíró Elemi ösztönből ismerik. 

A 28 évvel ezelőtt forgatott thriller meghozta az akkor még kevésbé ismert színésznőnek járó hírnevet, a film óta maga a nagybetűs szexszimbólum, akibe minden bizonnyal rengeteg férfi szeretett bele annak idején.

Így fest bikiniben Sharon Stone

A színésznő legutóbb Instagram-oldalára töltött fel bikinis felvételeket. Számos rajongója dicsérte, hogy mennyire remekül fest a mai napig.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

keepin my head together

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Márciusban lett 62 éves, ami bikinis fotói láttán szinte elképzelhetetlennek tűnik, mivel húsz évet is simán letagadhat korából: mindez még döbbenetesebb annak fényében, hogy 2001-ben agyvérzést szenvedett, és két év kellett ahhoz, hogy újra járjon és beszéljen.

A máig szexi sztár fotóin látszik, mennyire elégedett önmagával és az életével.

A színésznő az Instagram-oldalát aktívan használja.
A színésznő az Instagram-oldalát aktívan használja.
Fotó: Instagram/Sharon Stone

A színésznő nagyon sokat dolgozik azért, hogy hatvan felett is formában tartsa magát, elmondása szerint heti ötször edz, ötven felett pedig a Pilates-t lecserélte súlyzós edzésre és táncórákra, mert azt érezte, az izmainak erre van szüksége. Mindezek mellett nem fogyaszt alkoholt és koffeint, kizárólag ásványvizet és koffeinmentes teát iszik. Kerüli a glutént, és egészséges ételeket rak a családja elé.

Ő Sharon Stone fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű lett Sharon Stone fia, Roan.

Ezt is szeretjük