Ryan Reynolds feleségének már ekkora a babapocakja: 4. gyerekükkel várandós Blake Lively

Blake Lively újra terhes.

GettyImages-1373945531
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Blake Lively mindenkit meglepett csütörtök este, a 35 éves színésznő kerekedő babapocakkal jelent meg a Forbes magazin rendezvényén.

Ryan Reynolds és felesége jelenleg három lányt nevelnek, James hét, Inez öt, Betty kétéves.

Blake Lively terhes

A szőke színésznő egy dögös miniruhában lépett a vörös szőnyegre csütörtökön a tizedik alkalommal megrendezett Forbes Power Women’s Summit eseményen. A People magazin kereste a sztárpár szóvivőjét, de egyelőre nem válaszoltak kérdéseikre, így nem lehet tudni, hányadik hónapban van.

GettyImages-1424005057
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

Lively még augusztus 24-én posztolt magáról egy bikinis képet az Instagramra, bár a fotó jóval előbb is készülhetett, ott azonban még nem látszódott rajta, hogy babát várna.

Színész férjével a 2011-ben megjelent Zöld Lámpás című film forgatásán barátkoztak össze, de akkor még mindketten kapcsolatban éltek. Miután szinglikké váltak, leszerveztek egy dupla randit, Blake egy másik férfival, a színész egy másik nővel volt ott. Az est azonban nem várt fordulatot hozott, a két sztár annyira egy hullámhosszon volt, hogy végül együtt mentek haza.

Eleinte fura volt, hogy romantikusan közelednek egymáshoz, mégis barátok voltak előtte, de végül nem bánták meg a döntésüket. 2011 ősze óta vannak együtt, egy évre rá össze is házasodtak.

A sztárpár 2022 májusában a MET-gálán.
A sztárpár 2022 májusában a MET-gálán.
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

Ryan Reynolds Hollywood egyik nagyágyúja jelenleg, ettől függetlenül igyekszik minél több időt családjára fordítani, így sokkal kevesebb filmet vállal el, mint néhány évvel ezelőtt.

- Szeretném, ha a gyerekeim normális időbeosztásban élnék az életüket. Éveken keresztül az ment, hogy amikor Blake forgatott, akkor én nem dolgoztam, és otthon maradtam a gyerekekkel, és vice versa. Szóval váltottuk egymást, de folyamatosan elvoltunk valahol, így a gyerekeink is távol voltak - fogalmazta Reynolds 2021 decemberében.

Mára normális időbeosztásban élnek a gyerekek, hiszen James már iskolás, Inez előkészítőbe jár. Reynolds élvezi, hogy hozza-viszi őket az iskolából, mint egy átlagos apa. Nem szeretne kimaradni semmiből, arra törekszik, hogy minél inkább részese legyen gyermekei életének.

Mark Ruffalo és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Mark Ruffalo felesége.

Mark Ruffalo és felesége 24 éve elválaszthatatlanok: Sunrise 3 gyerekkel ajándékozta meg a színészt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük