Jennifer Lawrence 7 hónappal a szülése után fedte fel gyermeke nemét: kétszer is elvetélt

Jennifer Lawrence először beszélt a gyerekéről és az anyaságról.

Jennifer Lawrence gyereke
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence először szólalt meg gyermekéről, a színésznő még 2022 februárjában hozta világra a picit, azonban a sajtó nem derítette ki, hogy fia vagy lánya lett, illetve azt sem lehetett tudni, hogyan keresztelték el a babát.

A színésznő a Vogue októberi számának címlapjára került, interjú is készült vele, amelyben először beszélt az anyaságról.

Jennifer Lawrence a gyerekéről mesélt

Lawrence és férje, Cooke Maroney egy év járás után, 2019-ben házasodtak össze, első közös gyerekük 2022 februárjában jött a világra. Az interjúból kiderült, hogy kisfiú lett, akit Cy-nak kereszteltek el. Cy Twombly festőről nevezték el, ugyanis ő Maroney kedvenc művésze.

Bevallotta, nem Cy-jal volt első terhessége, még a húszas évei elején állapotos lett, de akkor az abortuszt fontolgatta, végül elvetélt. Másodjára akkor lett várandós, amikor a Ne nézz fel című alkotást forgatta, akkor már házas volt, és vágyott rá, hogy gyereke legyen. Utóbbi alkalommal még egy műtéti eljáráson is részt vett, egy szövetet távolítottak el a méhéből.

- Félelmetes az anyaságról beszélni, de csak azért, mert mindenki másképp éli meg. Ha azt mondom, hogy már az elejétől fantasztikus érzés volt, egyesek azt gondolják, hogy számukra nem alakult jól az eleje, és egyből rosszul érzik magukat a bőrükben. Szerencsés voltam, mert sok barátnőm nagyon őszinte volt velem. Elmondták, hogy ijesztő élmény, és nem feltétlenül alakul ki a kötődés már a legelején, nem biztos, hogy azonnal szerelmes leszel a gyerekedbe. Így úgy éreztem, felkészülök a megbocsátásra - vallotta be.

Végül az ő esetében úgy alakult, hogy már a legelején beleszeretett a kis újszülöttbe.

- A szülésem utáni másnap reggel úgy éreztem, hogy az egész életem elölről kezdődött. Mintha az lett volna az életem első napja. Annyira megszerettem ezt. Emellett beleszerettem az összes kisbabába. Az újszülöttek annyira fantasztikusak.

John Travolta lánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett John Travolta egy szem lányából.

John Travolta lányától káprázik a szemünk: a 22 éves Ellából gyönyörű nő lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük