John Travolta lányától káprázik a szemünk: a 22 éves Ellából gyönyörű nő lett

Friss fotókon John Travolta egy szem lánya, Ella.

John Travolta lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész világot megrázta tavalyelőtt Kelly Preston tragédiája. John Travolta felesége két esztendőn át küzdött a rákkal, végül a gyilkos kór 2020 júliusában kerekedett felül rajta. A színészt rettenetesen megviselte a gyász, amelyben legfőbb támaszai gyermekei, Ella és Benjamin voltak.

John Travolta 22 éves lánya, Ella

Az apa-lánya páros kapcsolatát az Instagram-képeik alapján még inkább megerősítette ez a nehéz időszak. Ugyan a színésznő elvesztését sosem fogják kiheverni, friss fotóikról az tükröződik vissza, hogy pozitívan tekintenek a jövőbe. A felvételeken még egy dolog szembetűnő: Ellából szemkápráztatóan gyönyörű nő lett 22 éves korára. Hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Korábban sok kritikát kapott a külsejére, miután kiskamaszként felszaladt rá néhány pluszkiló, ám a felesleg mára a múlté. A rajongók ódákat zengnek a szépségéről, amelyet szerintük egyértelműen édesanyjától örökölt.

„Épp úgy nézel ki, mint az anyukád! Egyszerűen kiköpött mása vagy Kelly Prestonnak” - bókolt neki az egyik kommentelő.

Nem csak megjelenésében tükrözi vissza az anyját, a pályaválasztás terén is hasonló terveket szövöget. Kislány korától kezdve színésznői karrierről álmodik, és már el is kezdte bontogatni a szárnyait a filmiparban. Ugyan 2019-ben szerepelt utoljára a vásznon a Mérgező rózsa című alkotásban Morgan Freeman oldalán, ha a számításai bejönnek, a jövőben jó pár alkalommal megcsillogtathatja tehetségét a kamerák előtt. Tavaly hazánkban forgatta a Get Lost című produkciót.

A zenélés is közel áll a szívéhez, a Dizzy című száma már meg is jelent.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett John Travolta egy szem lányából.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük