John Travolta lányától káprázik a szemünk: a 22 éves Ellából gyönyörű nő lett
Friss fotókon John Travolta egy szem lánya, Ella.

john-travolta-és-ella
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megrázta tavalyelőtt Kelly Preston tragédiája. John Travolta felesége két esztendőn át küzdött a rákkal, végül a gyilkos kór 2020 júliusában kerekedett felül rajta. A színészt rettenetesen megviselte a gyász, amelyben legfőbb támaszai gyermekei, Ella és Benjamin voltak.

John Travolta 22 éves lánya, Ella

Az apa-lánya páros kapcsolatát az Instagram-képeik alapján még inkább megerősítette ez a nehéz időszak. Ugyan a színésznő elvesztését sosem fogják kiheverni, friss fotóikról az tükröződik vissza, hogy pozitívan tekintenek a jövőbe. A felvételeken még egy dolog szembetűnő: Ellából szemkápráztatóan gyönyörű nő lett 22 éves korára. Hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Korábban sok kritikát kapott a külsejére, miután kiskamaszként felszaladt rá néhány pluszkiló, ám a felesleg mára a múlté. A rajongók ódákat zengnek a szépségéről, amelyet szerintük egyértelműen édesanyjától örökölt.

„Épp úgy nézel ki, mint az anyukád! Egyszerűen kiköpött mása vagy Kelly Prestonnak” - bókolt neki az egyik kommentelő.

Nem csak megjelenésében tükrözi vissza az anyját, a pályaválasztás terén is hasonló terveket szövöget. Kislány korától kezdve színésznői karrierről álmodik, és már el is kezdte bontogatni a szárnyait a filmiparban. Ugyan 2019-ben szerepelt utoljára a vásznon a Mérgező rózsa című alkotásban Morgan Freeman oldalán, ha a számításai bejönnek, a jövőben jó pár alkalommal megcsillogtathatja tehetségét a kamerák előtt. Tavaly hazánkban forgatta a Get Lost című produkciót.

A zenélés is közel áll a szívéhez, a Dizzy című száma már meg is jelent.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő lett John Travolta egy szem lányából.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük