Katy Perry és Orlando Bloom kislánya olyan, mint egy angyal: Daisy Dove kék szemeivel mindenkit megigéz

Katy Perry és Orlando Bloom gyereke édesanyjára ütött.

katy-perry-orlando-bloom-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és Orlando Bloom kislánya, Daisy Dove 2020. augusztus 26-án látta meg a napvilágot, így a kicsi idén ünnepli második születésnapját.

A sztárpárt olykor a lesifotósok örökítik meg a gyermekük társaságában, a pici egyértelműen édesanyjára hasonlít.

Katy Perry és Orlando Bloom gyereke

A 37 éves énekesnő bár fekete hajszínnel vált világhírűvé, a szőke a természetes hajszíne. Daisy is ezt örökölte, nem mellesleg neki is ugyanolyan igéző, kék szemei vannak, mint híres édesanyjának.

Perry több interjújában bevallotta, hogy sokáig nem érezte készen magát arra, hogy anyává váljon, végül Orlando Bloom változtatta meg erről a véleményét, erről a Life Will Be the Death of Me nevű podcastban mesét Chelsea Handlernek. Látta, Bloom mennyire jó édesapa, ugyanis a színésznek még előző házasságából született egy fia, Flynn.

- Ez határozottan hatással volt rám. Egy belső hang azt mondta nekem: "a harmincas éveid közepén vagy, ez a férfi kedves. Muszáj szülnöd neki, ő tényleg rendes" - mesélte.

Nem bánta meg, hogy anyává vált, teljesen megváltoztatta az életét, a legjobb döntés volt, amit valaha hozhatott. Első alkalommal tapasztalhatta meg, milyen is az az igazi, mélyről jövő, feltétel nélküli szeretet.

Nemcsak a kis Daisy van rá jó hatással, hanem a partnere is, akit nagyon jó édesapának és tökéletes társnak lát.

- Nagyon boldog és pozitív kisugárzása van Orlandónak, én egy kicsit hevesebb természet vagyok, és hajlamosabb vagyok a depresszióra. Jó, ha a közelében vagyok, mert kizökkent a saját világomból.

2016 januárjában, a Golden Globe-gála afterpartiján találkoztak először, egymásba szerettek, de 2017 februárjában szakítottak. Az énekesnő annyira összeomlott, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejében, de szerencsére nem tett kárt magában. Végül még ebben az évben kibékültek, amit 2018 februárjában jelentettek be. 2019 óta járnak jegyben.

Ben Affleck és Jennifer Garner tinilánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes lány Violet Affleck.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük